Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Injekcne vyplne a Aptos - Tuk (lipofilling)

Injekcne vyplne a Aptos

5ka zaslal(a) v 27.11.2008 13:57:   

Dobry den.

Mam 28 rokov a nasledkom diet, genetiky a pod. mam trochu opadnute lica, kt. tiez zvyraznuju efekt nosou-stnych vrasok (ludia mi hovoria ze posobim smutnym dojmom alebo utrapene) chcela by som s tym nieco urobit. Citala som vela o licnych implantatoch aj injekcnych vyplnach. Licne implantaty sa mi zdaju dost radikalne. Tak asi zostanem pri tych injek. implantatoch, tu sa vsak neviem rozhodnut ci mam vyuzit Restylane alebo "vlastny tuk". Prosim poradte mi pri com je vacsia pravdepodobnost lepsieho vysledku (t.j. nizsie riziko nerovnosti a pod.). Taktiez by som tento zakrok chcela skombinovat s Aptosom mandibuly. Prisla by som zo zahranicia a bolo by pre mna velmi vyhodne aby som mohla absolvovat konzultaciu on-line alebo v den operacie.
Najde sa odbornik/klinika v Cechach alebo na Slovensku kde by som mohla tieto zakroky absolvovat naraz. Dakujem P.

Vaše odpověd

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS ASPEN AESTHETIC CLINICS
27.11.2008 14:06:

dobry den consultace online neni problem zaslete foto na office@aspenaestheticclinics.com a dale Vas chceme informovat o dalsim vyvoji Aptos a to ze existuji vlakna , ktera jsou rozpustna, Happy Lift and Happy Lift Ancorage pisete o zahranici, radi Vam nabidneme consultation na nasich ostatnich klinikach neb via email neb via tele-konference neb gotomeeting dekujeme

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Dotaz ohledně lipofillingu

Zákrok

Tuk (lipofilling)Tuk (lipofilling)
Injekční výplně Vám umožní zvětšit rty, odstranit vrásky a propadlé tváře. Budete mladí a krásní...

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Tuk (lipofilling):
  • Ceny od 232 CZK
  • Ceny do 20.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova