Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - liposukce - Tvarování těla odsáváním tuku - liposukce

liposukce

martina zaslal(a) v 19.3.2007 17:40:

dobry den, chtela jsem se informovat, je mi 18 let a venuji se profesionlane modelingu. Mam vsak problem s pribiranim a ubiranim v oblasti hyzdi. Nejedna se sice o nic katastrofalniho, ale vzhledem k me praci je pro me kazdy cm navic nepripustitelny. Chtela jsme se informovat na metodu neinvazivni liposukci ultrashapem, jestli by napriklad v mem pripade pripadala v uvahu, ci jestli by jste me mohli poradit jak mam toho resit. Bohuzel moje telo funguje zpusobem ze jde vse okamzite do stehen a hyzdi a da mi velikou praci v posilovne se toho zbavovat, chtela jsem proto celou situaci resit nejak snaz. Predem dekuji za Vasi odpoved a jsme s pozdravem Martina
Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
23.3.2007 13:37:

Dobrý dne, Váš problém by mohla ev. řešit modelace postavy pomocí elektrolipolýzy, tenké jehličky jsou zaváděny pod kůži a pomocí energie rozbíjí tukové buňky. Efekt je až 5-10 cm v obvodu.Provádí se 2x týdně, cca 5-7 sezení.Pro objednání vstupní konzultace nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. Za GHC kliniku věra Šobrová.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
22.3.2007 0:32:

Vážená slečno.Chápu Vaši snahu řešit snížení tukové vrstvy jinak než operační liposukcí. O tom, zda a která metoda je pro Vás nejvhodnější je ale rozhodující konkrétní nález. Drobnější tukové nadbytky lze neinvazivními způsoby řešit, pro větší tukové nadbytky je pak ale vhodnější klasická liposukce. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
21.3.2007 17:39:

Dobrý den.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

Dobrý den, Martino, bylo by možné, aby jste přišla na konzultaci? Ošetření Ultrashapem můžeme zvážit až poté, co bych Vás viděla. Mohu ale potvrdit, že jsme tu již k ošetření měli několik modelek a všechny byly s výsledkem velmi spokojené. V případě zájmu o konzultaci ohledně Ultrashapu se prosím objednejte na recepci na tel. č. 284840002. S pozdravem MUDr. Jana Bernardová.

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
19.3.2007 18:24:

Dobry vecer Martino. Vyckejte na zcela novou metodu Smartlipo, kterou budeme provadet na nsi klinice v blizke dobe. Jde o modelaci postavy pomoci laseroveho paprsku, ktery tuk rozpousti. Hezky den. PEM

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
19.3.2007 18:11:

Dobrý den, zda je pro Vás vhodnější neinvazivní utrazvuková lipolýza či tumescentní liposukce, je možno rozhodnout až po osobní konzultaci. Obě metody jsou v našem zařízení k dispozici. Srdečně zdravím.

< Předchozí:liposukce
liposukce:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova