liposukce
martina zaslal(a) v 19.3.2007 17:40:
dobry den, chtela jsem se informovat, je mi 18 let a venuji se profesionlane modelingu. Mam vsak problem s pribiranim a ubiranim v oblasti hyzdi. Nejedna se sice o nic katastrofalniho, ale vzhledem k me praci je pro me kazdy cm navic nepripustitelny. Chtela jsme se informovat na metodu neinvazivni liposukci ultrashapem, jestli by napriklad v mem pripade pripadala v uvahu, ci jestli by jste me mohli poradit jak mam toho resit. Bohuzel moje telo funguje zpusobem ze jde vse okamzite do stehen a hyzdi a da mi velikou praci v posilovne se toho zbavovat, chtela jsem proto celou situaci resit nejak snaz. Predem dekuji za Vasi odpoved a jsme s pozdravem MartinaPartner stránky
LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.
Zákrok
LiposukceNěkteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 49.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
23.3.2007 13:37:
Dobrý dne, Váš problém by mohla ev. řešit modelace postavy pomocí elektrolipolýzy, tenké jehličky jsou zaváděny pod kůži a pomocí energie rozbíjí tukové buňky. Efekt je až 5-10 cm v obvodu.Provádí se 2x týdně, cca 5-7 sezení.Pro objednání vstupní konzultace nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. Za GHC kliniku věra Šobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
22.3.2007 0:32:
Vážená slečno.Chápu Vaši snahu řešit snížení tukové vrstvy jinak než operační liposukcí. O tom, zda a která metoda je pro Vás nejvhodnější je ale rozhodující konkrétní nález. Drobnější tukové nadbytky lze neinvazivními způsoby řešit, pro větší tukové nadbytky je pak ale vhodnější klasická liposukce. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
21.3.2007 17:39:
Dobrý den.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
20.3.2007 12:00:
Dobrý den, Martino, bylo by možné, aby jste přišla na konzultaci? Ošetření Ultrashapem můžeme zvážit až poté, co bych Vás viděla. Mohu ale potvrdit, že jsme tu již k ošetření měli několik modelek a všechny byly s výsledkem velmi spokojené. V případě zájmu o konzultaci ohledně Ultrashapu se prosím objednejte na recepci na tel. č. 284840002. S pozdravem MUDr. Jana Bernardová.
odpověd
19.3.2007 18:24:
Dobry vecer Martino. Vyckejte na zcela novou metodu Smartlipo, kterou budeme provadet na nsi klinice v blizke dobe. Jde o modelaci postavy pomoci laseroveho paprsku, ktery tuk rozpousti. Hezky den. PEM
odpověd
19.3.2007 18:11:
Dobrý den, zda je pro Vás vhodnější neinvazivní utrazvuková lipolýza či tumescentní liposukce, je možno rozhodnout až po osobní konzultaci. Obě metody jsou v našem zařízení k dispozici. Srdečně zdravím.