Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - bolest po Ultracontouru - Je UltraContour řešením?

bolest po Ultracontouru

Petra zaslal(a) v 12.4.2008 9:10:   

Dobrý den, včera jsem absolvovala první kůru Ultracontourem na hýždích a během druhé fáze jsem cítila tah až bolest na vnitřní straně levého stehna. Nyní - druhý den po zákroku - bolest přetrvává, zejména při chůzi ale i v klidu. Je to normální? díky za odpověď

Vaše odpověd

Dobrý den, ne tyto následky obvyklé nejsou.
Eva Ondráčková

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zdravím Vás Petro, v druhé fázi ošetření mohou sondy na kůži až pálit, to je potřeba ohlídat a snížit intenzitu lymfatické masáže.Napadlo mě, nemáte v noze např.šroub po úraze, nebo kovový implantát?zdraví martina janoušová

odpověd

Petra
15.4.2008 22:51:

Děkuji za odověď. Ne, žádné implantáty a nic takového nemám. Nejednalo se o popálení kůže, ale o bolest v hloubce stehna trvající 2 dny. Provozovatel dělá vždy těsně před ošetřením UltraContourem 45-minutovou elektrolymfodrenáž. Připadá mi, že už to na můj lymfatický systém bylo možná moc dohromady.

< Předchozí:Kolik je třeba procedur?
ultracountour - jen 3 cm za 6 osetreni:Další >

Zákrok

UltraContourUltraContour
UltraContourT firmy MedixSysteme je první patentovaný systém duální ultrazvukové technologie s přidanou technologií multisekvenčních ultrazvukových masážních drenážních vln UMDR pro získání optimálních tělesných kontur.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

UltraContour:
  • Ceny od 1.200,- CZK
  • Ceny do 4.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova