bolest po Ultracontouru
Petra zaslal(a) v 12.4.2008 9:10:
Dobrý den, včera jsem absolvovala první kůru Ultracontourem na hýždích a během druhé fáze jsem cítila tah až bolest na vnitřní straně levého stehna. Nyní - druhý den po zákroku - bolest přetrvává, zejména při chůzi ale i v klidu. Je to normální? díky za odpověď
Zákrok
UltraContourUltraContourT firmy MedixSysteme je první patentovaný systém duální ultrazvukové technologie s přidanou technologií multisekvenčních ultrazvukových masážních drenážních vln UMDR pro získání optimálních tělesných kontur.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 1.200,- CZK
- Ceny do 4.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
14.4.2008 10:20:
Dobrý den, ne tyto následky obvyklé nejsou.
Eva Ondráčková
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.4.2008 7:39:
Zdravím Vás Petro, v druhé fázi ošetření mohou sondy na kůži až pálit, to je potřeba ohlídat a snížit intenzitu lymfatické masáže.Napadlo mě, nemáte v noze např.šroub po úraze, nebo kovový implantát?zdraví martina janoušová
odpověd
Petra
15.4.2008 22:51:
Děkuji za odověď. Ne, žádné implantáty a nic takového nemám. Nejednalo se o popálení kůže, ale o bolest v hloubce stehna trvající 2 dny. Provozovatel dělá vždy těsně před ošetřením UltraContourem 45-minutovou elektrolymfodrenáž. Připadá mi, že už to na můj lymfatický systém bylo možná moc dohromady.