bradavka
R zaslal(a) v 13.9.2007 15:57:
Dobrý den,je mi 30let a již od narození mám pravou bradavku rozdvojenou a asi i trochu menší.Velice mi to vadí z estetického hlediska a stydim se za to.Šla by tato bradavka upravit,aby byla stejná jako levá,která vypadá normálně? Děkuji za odpověd
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000 CZK
- Ceny do 10.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
17.9.2007 12:29:
Dobrý den.Tuto vadu samozřejmě lze operovat.Stehy po tomto zákroku se odstraňují zhruba za 10-14dní.O podrobnostech je ovšem třeba pohovořit při konzultaci.S pozdravem,MUDr.Hubert Topinka.Tel.pro objednání:242 426 432.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
13.9.2007 18:45:
Dobrý den.Korekci lze zajisté provést,v lokální anestezii. V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
13.9.2007 17:57:
Určitě ano,nejspíš v lokální anesteze.
odpověd
13.9.2007 16:18:
Dobrý den, korekce by byla jistě možná, ale bez Vašeho vyšetření nemohu být konkrétnější. Každopádně by se jednalo o ambulantní výkon v místním znecitlivění. Srdečně zdravím.