dotaz
Tereza zaslal(a) v 20.4.2008 20:57:
Hezký večer, je mi 27 jsem zatím bezdětná a obě bradavky mám vpáčené, ráda bych rozhodla pro nějaké řešení tohoto problému, ale jsem upřímně trošku zmatená. Je jasné, že by vpáčená bradavka mohla být problém při kojení, ale u všech zákroků, které neobsahují přímo přerušení mlékovodů (a tudíž neznemožňují kojení)varujete, že řešení nemusí být konečné. Jak to mám tedy udělat, co podstoupit, abych za nějaký čas neřešila stejný problém? Děkuji za odpověď
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 21.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
20.4.2008 21:51:
Dobrý večer. Děkuji, že jste si problematiku před dotazem pročetla. Bez vyšetření Vám nikdo ani orientačně neporadí. Jinak těhotenství a následné kojení často postavení bradavek upraví. Nashledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek