Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Piersing-vpáčené bradavky - Úprava vpáčených bradavek

Piersing-vpáčené bradavky

Lenka zaslal(a) v 17.7.2007 13:59:   

Dobrý den,chtěla bych se Vás na něco zeptat.Ve vašem článku jsem četla o jedné z alternativ estetického léčení vpáčených bradavek a tou je piersing.Mám zájem o tuto možnost,protože mi je pouhých 17 let a přerušení mlékovodů mi připadá moc brzo,pokud budu chtít mít děti a kojit.Kde se tento zákrok provádí?To mám jednoduše zajít do salonu,kde dělají piersingy a říct,ať mi dají do vpáčených bradavek piersing?A jak by to vlastně dokázali?Na to musí být nejspíš lékař,nebo ne?Kde mám s tímto problémem zajít?Předem děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Jana
24.10.2007 8:37:

Chtěla bych poradit,před 3.týdny jsem si nechala piersing do nosa,ale ted se mi tam udělala červená tvrdá boulička,nevím co s tím,prosím poradte,děkuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
17.7.2007 19:26:

Lenko já pacientkám aplikuji piersing v lokální anestezi,činky máme vysterilizovány,nevím jak to chodí na Moravě.Aještě při operaci nemusí dojít k přerušení mlékovodů.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Opačný problém
Pokračování:Piersing-vpáčené bradavky:Další >

Zákrok

Úprava vpáčených bradavekÚprava vpáčených bradavek
Problém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Úprava vpáčených bradavek:
  • Ceny od 2.000 CZK
  • Ceny do 10.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova