Pomoc
Nicol zaslal(a) v 13.2.2007 15:42:
Dobrý den...já mám strašně velkou prosbu....byla bych hrozně moc vděčná za odpověď....Je mi 16 let a mám zapadlé bradavky...takto už to mám od svých 14ti let...a nevěřím že by se mi to nějak samo napravilo!!!!Stoho důvodu se stydím svélknout i před svým přítelem! Jsem z toho staršně neštěstná a nevím co mám dělat...operace se bojím a ani se do operace nějak nehrnu....nevíte o nějakém jiném řešní jak by se to dalo dopořádku! Starašně moc prosím! Jsem s toho opravdu moc zoufalá!!!!Před starašně moc děkuju za radu!
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000 CZK
- Ceny do 10.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
KIM
11.7.2008 3:13:
Dobrý den...je mi 16 let a před 4 měsíci jsem si nechala píchnout piercing nad horní ret a ona mi zevnitř zarostla ta chirurgicka ocelova destička takže to nemám jak vyndat čouhá mi to ven a čím dál víc to bolí strašně ráda budu za odpověd a za radu předem děkuji !!!
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.2.2007 14:53:
Dobrý den.Z mé zkušenosti piercing není příliš úspěšný.Problem vyřeší jen chir.zákrok,samozřejmě se souhlasem rodiče.V případě, že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
13.2.2007 21:36:
Nicol,nemáš důvod být zoufalá,tvá prsa jsou ještě ve vývoji.Vzhledem k věku s výkonem musí souhlasit rodiče.Ykus to s pearsingen přes bradavku,který zabrání jejímu vtahování,tkán sa vytáhne a operace nebude nutná.Averzi k pearsingu je tu nutno zdůvodnit zdravotními důvody.