vpáčená bradavka
Tereza zaslal(a) v 6.5.2008 16:28:
Dobrý den, je mi 16 let a chtěla bych se zeptat, od kolika let se provádí plastika vpáčených bradavek? A ještě by mě zajímalo, zda je "normální", že mám vpáčenou jen jednu a že někdy vystouplá je a jindy ne. Děkuji za odpověď< Předchozí:dotaz
vpáčené bradavky:Další >
Reklama
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Úprava vpáčených bradavek:
- Ceny od 2.000,- CZK
- Ceny do 21.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Tereza
7.5.2008 19:28:
To jste mě trošku uklidnil, ale kdybych měla souhlas rodičů šlo by to? Já jen , že i taková "blbost" strašně snižuje sebevědomí a i před kamarádkami se stydím svléknout.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.5.2008 22:09:
Bez vyšetření, k němu souhlas nepotřebujete, bych zatím o operaci neuvažoval. Ale, pokud nemáte zdravotní obtíže, stále platí předchozí odpověď. NAshledanou. Dr. Remeš, 775 29 61 61
odpověd
6.5.2008 20:07:
Dobrý den. Stav, který popisujete, je ve Vašem věku dost obvyklý. Určitě bych situaci řešil nejdříve za několik let. Nashledanou, dr. Remeš