Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vpáčená bradavka - Úprava vpáčených bradavek

vpáčená bradavka

Tereza zaslal(a) v 6.5.2008 16:28:

Dobrý den, je mi 16 let a chtěla bych se zeptat, od kolika let se provádí plastika vpáčených bradavek? A ještě by mě zajímalo, zda je "normální", že mám vpáčenou jen jednu a že někdy vystouplá je a jindy ne. Děkuji za odpověď
Vaše odpověd

odpověd

Tereza
7.5.2008 19:28:

To jste mě trošku uklidnil, ale kdybych měla souhlas rodičů šlo by to? Já jen , že i taková "blbost" strašně snižuje sebevědomí a i před kamarádkami se stydím svléknout.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
11.5.2008 22:09:

Bez vyšetření, k němu souhlas nepotřebujete, bych zatím o operaci neuvažoval. Ale, pokud nemáte zdravotní obtíže, stále platí předchozí odpověď. NAshledanou. Dr. Remeš, 775 29 61 61

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
6.5.2008 20:07:

Dobrý den. Stav, který popisujete, je ve Vašem věku dost obvyklý. Určitě bych situaci řešil nejdříve za několik let. Nashledanou, dr. Remeš

vpáčené bradavky:Další >

Reklama

Zákrok

Úprava vpáčených bradavekÚprava vpáčených bradavek
Problém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Úprava vpáčených bradavek:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 21.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova