Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vpáčené bradavky - Úprava vpáčených bradavek

vpáčené bradavky

Pavla zaslal(a) v 16.6.2007 20:51:   

Máme 3,5 měsíční holčičku.Narodila se s normálními bradavkami,ale asi po měsíci se jí levé prsko změnilo a bradavka je vpáčená.Změní se tento stav nebo je to již definitivní?Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Pavla
27.6.2007 19:44:

Dobrý večer,moc děkuji za opověď na můj dotaz na vpáčenou bradavku naší 3,5 měsíční holčičky.Bohužel jsem otázku formulovala nepřesně.S kojením jsem skončila 7 týden po porodu.Je možné,že i přes tuto skutečnost stále doznívá vliv estrogenů?Není to dlouho?Děkuji a hezký večer

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
16.6.2007 22:55:

Dobrý den, prsní žlázy novorozenců a kojenců jsou pod vlivem estrogenů obsažených v mateřském mléce. Proto mohou být někdy větší či s vpáčenými bradavkami. Je pravděpodobné, že stav se spontánně upraví. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:vpáčené bradavky
poradte:Další >

Zákrok

Úprava vpáčených bradavekÚprava vpáčených bradavek
Problém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Úprava vpáčených bradavek:
  • Ceny od 2.000 CZK
  • Ceny do 10.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova