vpáčené bradavky
Pavla zaslal(a) v 16.6.2007 20:51:
Máme 3,5 měsíční holčičku.Narodila se s normálními bradavkami,ale asi po měsíci se jí levé prsko změnilo a bradavka je vpáčená.Změní se tento stav nebo je to již definitivní?Děkuji
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000 CZK
- Ceny do 10.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Pavla
27.6.2007 19:44:
Dobrý večer,moc děkuji za opověď na můj dotaz na vpáčenou bradavku naší 3,5 měsíční holčičky.Bohužel jsem otázku formulovala nepřesně.S kojením jsem skončila 7 týden po porodu.Je možné,že i přes tuto skutečnost stále doznívá vliv estrogenů?Není to dlouho?Děkuji a hezký večer
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
16.6.2007 22:55:
Dobrý den, prsní žlázy novorozenců a kojenců jsou pod vlivem estrogenů obsažených v mateřském mléce. Proto mohou být někdy větší či s vpáčenými bradavkami. Je pravděpodobné, že stav se spontánně upraví. Srdečně zdravím.
Nahlásit nevhodný příspěvek