Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vpáčené bradavky - Úprava vpáčených bradavek

vpáčené bradavky

Monika zaslal(a) v 30.8.2007 14:53:   

Dobrý den lékařka mi doporučila vzhledem k častým zánětům prsů plastickou operaci bradavek,ale plastický chirurg ke kterému jsem byla poslána se vůbec nezajímal o můj zdravotní stav,ale první otázka byla zda jsem ochotna si tuto operaci zaplatit.Neměla by mi tuto operaci hradit zdravotní pojištovna,když je to pro mne snad jediné řešení? Děkuji za odpověd.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
30.8.2007 20:56:

Dobrý den, upřímně řečeno není mi jasné, jak by tato operace mohla vyřešit chronický zánět. Každopádně v seznamu výkonů žádný takový není uveden a není ho tedy možno zdravotní pojišťovně vykázat. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

bradavka:Další >

Zákrok

Úprava vpáčených bradavekÚprava vpáčených bradavek
Problém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Úprava vpáčených bradavek:
  • Ceny od 2.000 CZK
  • Ceny do 10.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova