Vpáčené bradavky
Gabriela zaslal(a) v 30.12.2007 14:10:
Dobrý den, je mi 23 let a v budoucnu bych ráda měla děti.od narození mám vpáčenou jednu bradavku a druhou mám plochou. už jsem zkoušela nipplette,ale ani to nepomohlo. zajímalo by mě, pokud podstoupím operaci vpáčených bradavek, jestli výsledek bude trvalý a také kolik zákrok bude stát. Ještě by mě zajímalo, jestli doporučujete úpravu bradavek ted,když bych si chtěla nechat zvětšit prsa za rok nebo dva, protože mám jeden prs větší než druhý a finanční situace mi to najednou v tuto chvíli neumožňuje. Předem děkuji za jakoukoliv odpověď
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000 CZK
- Ceny do 10.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
30.12.2007 22:18:
Dobrý večer.Počkal bych s úpravu bradavek po augmentaci. Může pak dojít ke zlepšení. Vzhledem k budoucímu kojení, nelze zákrokem poškodit mlékovody, je výsledek obtížnější předvídat. V případě uspokojivého výsledku zůstane tento trvalý, Nashledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek