vpáčené bradavky
Hani zaslal(a) v 12.1.2008 19:41:
Dobrý den, mám 21let a také mě velmi trapí mé bradavky, pravá je docela normalní nebo spíše plochá, ale při masáži se postaví, ale levá je vpáčená a ani nijak nereaguje a tak si myslím, že by mi ani nepomohl ten piercing, protože se prostě nedá vysunout.předem děkuji za radu
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000 CZK
- Ceny do 10.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
13.1.2008 23:25:
Předečím přijdte na vyšetření,potom se dá uvažovat o postupu.Určitě je lepší začít nejprve konzervativní metodou-vysávánim,ev. piercingem.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.1.2008 20:43:
Dobrý den.Jednostranná operace vpáčené bradavky stojí na našem pracovišti 5000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých působišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
12.1.2008 19:46:
Dobrý večer. Situaci lze řešit jak v celkové, tak v lokální anestezii. Nahlédněte do přiložených článků. Nashledanou, dr. Remeš