vpacene bradavky
anezka zaslal(a) v 14.1.2008 11:33:
Dobry den,uz od narozeni mam vpacene bradavky a je mi 26 let.Mam zajem o operaci chtela bych vedet kolik prohlidek to chce pred operaci?Dekuji
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000 CZK
- Ceny do 10.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Kiki
24.1.2008 0:53:
Dobrý den, měla jsem vpáčené bradavky,po kojení mám jednu ven a jednu dovnitř,moc mě to trápí,dá se s tim něco dělat i bez operace? Třeb různé tvarovače pro kojící a tak,i když zatim další dítě neplánuju,moc mě to trápí Děkuju Vám za odpověd
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
15.1.2008 12:02:
Vážená slečno Anežko, před zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
14.1.2008 22:47:
Dobrý den.Před operací je nutná jedna konzultace,kde si probereme všechny podrobnosti.Cena operace je 7000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovoat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci. S pozdravem, MUDr.Libor Polák