Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vpacene bradavky - Úprava vpáčených bradavek

vpacene bradavky

Martina zaslal(a) v 6.2.2007 14:21:   

Dobry den,je mi 33 let a mam hezka mala nadra,ale bohuzel vpacene bradavky.Chci se zeptat je-li mozne pri zvetseni prsou implantatem,ze pri napnuti kuze bradavky vylezou?Vim,ze je to individualni,ale jakoby pri napnuti prsou je mam trochu venku a vypada to hezky.nechci mit velke bradavky,naopak se mi velke nelibi.Dekuji predem za Vasi odpoved Martina

Vaše odpověd

Agáto,nebojte se vlastního těla.Bradavku prostě vtáhněte,pokud nějakou dobu zůstane venku zkuste tuto polohu fixovat pearsingem.Pokud nejde vytáhnout,je dobré podstoupit operaci,protože je možnost,že se Vám bude obtížně kojit.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

agata
10.2.2007 21:57:

Dobrý den, trochu mě překvapila Vaše odpověď na předchozí příspěvek. Vždycky jsem se domnívala, že i já mám vpáčené bradavky, ale jek se dá zjistit, jestli jdou vyháhnout? mám strach se pokoušet, poradíte mi prosím? děkuji. A.

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
7.2.2007 8:21:

Dobrý den.Augmentace problém vpáčených bradavek vyřeší,ale ne vždycky.Je to potřeba posoudit při konzultaci.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně anebo na severní Moravě,rád se Vám budu věnovat.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
6.2.2007 20:39:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Že bradavky po augmentaci vystoupí pozoruji velmi často, ale není to pravidlo.Proto bych navrhoval s operací vlastních bradavek počkat několik měsíců po augmentaci prsů. Máte-li blízko do Hr.Králové, rád Vás uvidím na konsultaci v SANUsu, MUDr. Robert Remeš, 775 29 61 61

odpověd

prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
6.2.2007 18:27:

Pokud budete spokojená se zvětšením prsu, zkuste situaci vyřešit augmentací. Zdravím

Martino ,mám zkušenost,že po augumentaci se vpáčené bradavka vysunou,ale pravidlo to není.Záleží na stupni vpáčení,Jdou vytáhnout?Zkuste pearsing.

< Předchozí:vpáčené bradavky
Vpáčené bradavky:Další >

Zákrok

Úprava vpáčených bradavekÚprava vpáčených bradavek
Problém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Úprava vpáčených bradavek:
  • Ceny od 2.000 CZK
  • Ceny do 10.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova