Vpáčené bradavky
Alexandra zaslal(a) v 11.2.2007 16:00:
Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně vpáčených bradavek. Je mi 17 a mám zapadlé bradavky, vystoupí mi pouze, když je mi chladno. Ráda bych se svlékla před svým přítelem a v létě se opalovala nahoře bez, ale nemůžu, protože se za své tělo stydim. Ráda bych věděla kolik by stála operace vpačených bradavek a zmenšení prsních dvorců, a jestli provádíte tuto operaci i neplnoletým dívkám? Předem děkuji za odpověď
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000 CZK
- Ceny do 10.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
22.2.2007 22:39:
Alexandro,pokud Vám bradavk vystoupí,tak to s tím vpáčením není tak zlé.Zkuste si bradavky vytahovat,eventuelne je podpořte pearsingem.Operace se provádí ,aby jste mohla kojit,někteří chirurgové přerušují mlékovod,takový zákrok není na místě.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.2.2007 18:34:
Dobrý den.Na rozdíl od Dr.Remeše podle mé zkušenosti mohu tvrdit,že tento stav se ani s postupujícím věkem nezlepší a proto tento zákrok provádíme i dívkám do 18 let,ovšem se souhlasem rodiče.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci. S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
11.2.2007 18:14:
Dobrý den, děkuji za dotaz.Vzhledem k Vašemu věku bych navrhoval operační řešení odložit.Operace s sebou přináší rizika a u Vás lze očekávat, že se stav upraví během času spontánně.Navíc, čnějící bradavky pro partnera nemívají takovou důležitost, jaká se jim přikládá. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, SANUS, 775 29 61 61