Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vpáčené bradavky - Úprava vpáčených bradavek

vpáčené bradavky

barbuela zaslal(a) v 29.11.2008 13:21:   

Dobrý den, mám problém v podobě vpáčených bradavek, které jsou navíc velmi malé a rozdělené na více částí. Moc mě to trápí,proto bych se chtěla zeptat, zda-li a jak se tento problém dá řešit a kolik by případná úprava stála. Je mi 23 let a jsem zatím bezdětná. Jsem sice z Prahy, ale kvůli konzultaci jsem ochotná i někam dojet. Předem děkuji za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
3.12.2008 16:46:

Vážená paní,
korekce vpáčených bradavek je možná relativně jednoduchou operací trvající asi 45-60 minut, na našem pracovišti ji provádíme v celkové narkoze s následnou 24 hodinovou hospitalizací. Za zákrok a vše, co s ním souvisí účtujeme 24 900 Kč. Velmi důležité je předoperační vyšetření, při kterém vše do detailu prodiskutujeme. Na naši kliniku Medicom VIP se můžete objednat na tel. č. 224 056 004 nebo 731 208 441.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
30.11.2008 14:53:

Dobrý den. V případě, kdy je třeba zachovat možnost kojení, jako ve Vaší situaci, je operace obtížnější a výsledek méně jistý. Ale zákrok samozřejmě možný je. Cena je 6 500 Kč. Nashledanou, dr. Remeš

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
29.11.2008 14:02:

Vpáčené bradavky řešíme,přijdte se ukázat některé pondělí 9-13 14-18hod,nebo pátek 10-14hod v Praze 2 Moravská 24
.TOC

< Předchozí:vpacene bradavky a dvorec

Zákrok

Úprava vpáčených bradavekÚprava vpáčených bradavek
Problém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Úprava vpáčených bradavek:
  • Ceny od 2.000 CZK
  • Ceny do 10.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova