Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Vpáčené bradavky - Úprava vpáčených bradavek

Vpáčené bradavky

Zuzka zaslal(a) v 26.2.2007 14:00:   

Dobrý den, chtěla bych poradit ohledně problému vpáčených bradavek.Je mi 28 let amám dvě děti, které jsem celkem bez větších problémů dlouho kojila. Na operaci bych , ale asi jít nechtěla a přemýšlím o piercingu. Chtěla bych se zeptat jak dloho se piercing musí nosit a jestli se po vyndání bradavky zase nevpáčí? Prosím také o informaci kolik piercing stojí. Prosím hlavně pana doktora z Brna (mám to nejblíž).Moc Vám děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Štěpán MUDr. David Štěpán
26.2.2007 21:44:

Není mi známo jestli vůbec, nebo jakém procentu případů lze úspěšně a trvale odstranit vpáčení prsních bradavek piercingem. Na druhé straně je operativní korekce vpáčených bradavek u žena, která již nepředpokládá, že bude ještě kojit, metoda minimálně zatěžující, která se provádí ambulantně v místním znecitlivění. Pokud je pro Vás piercing přijatelný vyzkoušejte to a při neúspěchu se můžete rozhodnout pro operaci. S pozdravem Dr. Štěpán - Brno 603-246596

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Vpáčené bradavky a následná velikost prsních dvorc
Následky operace vpáčených bradavek:Další >

Zákrok

Úprava vpáčených bradavekÚprava vpáčených bradavek
Problém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Úprava vpáčených bradavek:
  • Ceny od 2.000 CZK
  • Ceny do 10.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova