Vpáčené bradavky
Zuzka zaslal(a) v 26.2.2007 14:00:
Dobrý den, chtěla bych poradit ohledně problému vpáčených bradavek.Je mi 28 let amám dvě děti, které jsem celkem bez větších problémů dlouho kojila. Na operaci bych , ale asi jít nechtěla a přemýšlím o piercingu. Chtěla bych se zeptat jak dloho se piercing musí nosit a jestli se po vyndání bradavky zase nevpáčí? Prosím také o informaci kolik piercing stojí. Prosím hlavně pana doktora z Brna (mám to nejblíž).Moc Vám děkuji za odpověď.
Zákrok
Úprava vpáčených bradavekProblém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 2.000 CZK
- Ceny do 10.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
26.2.2007 21:44:
Není mi známo jestli vůbec, nebo jakém procentu případů lze úspěšně a trvale odstranit vpáčení prsních bradavek piercingem. Na druhé straně je operativní korekce vpáčených bradavek u žena, která již nepředpokládá, že bude ještě kojit, metoda minimálně zatěžující, která se provádí ambulantně v místním znecitlivění. Pokud je pro Vás piercing přijatelný vyzkoušejte to a při neúspěchu se můžete rozhodnout pro operaci. S pozdravem Dr. Štěpán - Brno 603-246596
Nahlásit nevhodný příspěvek