Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - vpáčené bradavky - Úprava vpáčených bradavek

vpáčené bradavky

míša zaslal(a) v 19.5.2007 8:56:   

Dobrý den,je mi 28let,mám vpáčené bradavky,spíš asi jenom na pravém prsu a chtěla jsem se zeptat zda je možné mi pomoci a jak dlouho po zákroku musím zůstat u Vás ležet.Děti zatím namám,ale v září 2007 podstupuji IVF.Je to problém?jsem z jižních čech .Děkuji moc za pomoc.Míša

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
19.5.2007 11:45:

Dobrý den.Výkon je možno v sanatoriu SANUS provést ambulantně v lokální anestezii. Je však otázkou, zda by nebylo lepší počkat na případné těhotenství, při kterém se může stav upravit spontánně. Záleží na nálezu. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:divné bradavky
vpáčené bradavky:Další >

Zákrok

Úprava vpáčených bradavekÚprava vpáčených bradavek
Problém vpáčených bradavek je nejen estetický, ale i funkční. Estetický vzhled bradavek může mít u některých žen vliv na jejich partnerský život, zato funkčnost vpáčených bradavek je spojena s problémy při kojení dítěte, které je pak obtížné a pro matku i někdy stresující. Pomocí plastické chirurgie lze osobní konzultací s lékařem a následnou operací problém vpáčených bradavek odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Úprava vpáčených bradavek:
  • Ceny od 2.000 CZK
  • Ceny do 10.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova