:-)
StV zaslal(a) v 27.10.2008 20:10:
Poněvadž už jsem tak trochu spálená z různých zázraků,které na mě nezabraly a uvažuji o tomto ošetření, jsem již opatrnější a získávám informace kde se dá..Opravdu všem děkuji za jejich obsáhlé informace,které se zde uloží a zcela určitě poslouží pro jiné zájemkyně o tento zákrok,nebot na internetu je několik dobře fungujících diskusí o pl.chirurgii..Tak trochu sonduji i pro jiné zájemkyně-snad již poslední má otázka-jak tedy klientka pozná, že ač zaplatí za jedno ošetření řádově nad 10.000korun,je ošetřována tím lepším,kvalitnějším či účinnějším laserem?Poněvadž je zažitý název FRAXEL a vím z diskusí,že klientky si myslí,že jde o jeden a ten samý přístroj.Na co se má tedy ptát lékaře, u kterého má zájem podstoupit toto ošetření?Protože pokud bude spokojená a uvidí aspon malé zlepšení, jsem přesvědčená, že podstoupí i další u toho samého lékaře.V opačném případě je pak klientka rozhořčená a zklamaná.Omlouvám se za určitou detailnost dotazů,ale mám ráda fér jednání.Všem ještě jednou opravdu děkuji a věřím,že tato diskuze přispěje ke spokojenosti na obou stranách..S pozdravem a s přáním mnoho spokojenosti..
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
-

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová -

Medical Laser Centre -

Institut lékařské kosmetiky, s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 11 CZK
- Ceny do 10.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
29.10.2008 14:11:
Dobrý den,
Fraxel, který ve svém příspěvku zmiňujete je název přístroje, který jako první využíval frakční způsob emise záření. V současné době se s ním však už asi na žádném pracovišti u nás nesetkáte. Naopak jsou stále více rozšířeny různé laserové přístroje s frakčním vyzařováním paprsku. K nejúčinnějším patří CO2 lasery, pro některé aplikace pak i lasery erbiové.
U CO2 laseru s optimální účinností je u většiny případů potřebné pouze 1 ošetření. Nezapomínejte pak také na to, že konečný efekt (zejména při redukci vrásek) uvidíte teprve po několika měsících od zákroku, kdy dojde k remodelaci kolagenu.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
29.10.2008 13:01:
Vážená paní,
v předchozích vstupech do diskuse již zazněla celá řada deatilních a užitečných informací, myslím, že na každém seriózním pracovišti Vám lékaři během konzultace ochotně vysvětlí s jakým typem laseru pracují, podstatu efektu ošetření a popíší výsledný efekt sám ( popř. demonstrují na fotografiích). Záleží pak už jen na Vás, které pracoviště zvolíte. Univerzální doporučení bohužel v tomto případě neexistuje, protože každý klient je jiný a může potřebovat jiný typ zákroku.
Se srdečným pozdravem
MUDr. Dana Prokůpková
ESTETICKÁ DERMATOLOGIE
MUDr. Mojmír Műller
Brno, Hybešova 43
odpověd
28.10.2008 9:50:
Dobrý den,
nemyslím, že zavedená laserová pracoviště by si dovolila používat nekvalitní přístroje
Je pravda,že do jisté míry výkon laserové přístroje ovlivňuje konečný výsledek, důležité je také příprava pleti před zákrokem a nastavení optimálních parametrů
děkuji a zdravím
Harlas ml.