Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - laser - Využití laserů v dermatologii

laser

eli69 zaslal(a) v 25.3.2008 23:16:

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat jestli jde odstranit hyperpigmentaci z obličeje..mám ji způsobenou užíváním antibiotik na obličej a v době užívání jsem chodila na slunce..Nevím už co zkusit ,aby se to vyléčilo,mám ji po celém obličeji..Zkoušela jsem rok a půl chemický peeling,bělící krémy a nyní zkouším impulzní světlo ,zatím bez výsledků..Laser je už asi má poslední šance..zajímala by mě cena,kolikrát bych asi musela podstopit tento zákrok,slyšela jsem ,že to může být i horší..Děkuji za odpověd Markéta
Vaše odpověd

Dobrý den, většinou je potřeba cca 5 ošetření za přibližně 1000,- Kč. Bližší informace bychom Vám sdělili na bezplatné konzultaci. S pozdravem Pavel Janda tel.: 721 283 208

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

FACELIFTING Praha
27.3.2008 9:45:

Vážená paní, pigmentace je možné odstranit laserem nebo diamantovou mikrodermabrasí. Velmi záleží na rozsahu pigmentací, jejích barvě, zda je barva jednolitá, zda jsou pigmentace ohraničené. Nejvhodnější by bylo, kdybyste mohla zaslat foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz. Pak jsme schopni se vyjádřit, zda bude mít laserové ošetření efekt a sdělit vám cenu a počet ošetření.

Dobrý den,nejprve by byla nutná konzultace s kožním lékařem,v případě Vašeho zájmu se můžete objednat na našich tel.č.475212047 nebo 775122031.Rádi Vás Na naší klinice uvítáme. S pozdravem, Simona Skálová,asistentka.

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
26.3.2008 11:48:

Dobrý den, na naší Klinice máme na rejuvenaci přístroj Aesthera.Jedná se o novou, rychlou a bezbolestnou metodu na rejuvenaci ( omlazení,) pig. skvrny a depilaci. Nejdříve je nutná vstupní konzultace s naší dermatoložkou, která stojí 150,-Kč.Lékařka Vám vše vysvětlí a poradí veškeré možnosti. Jedno ošetření rejuvenace obličeje stojí 3200,-Kč, dochází se individuelně podle potřeby. Pro zájem o objednání přidávám číslo recepce Kliniky: 222 211 206, 208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Blanka Dušková.

Dobrý den,cena a počet ošetření je dle rozsahu pigmentací.

< Předchozí:ALMA laser
Frakční laser:Další >

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 300,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova