piha
zuzka zaslal(a) v 9.9.2007 15:09:
Dobry den, pred 2 lety mi byla na nose laserem odstranenea mensi plocha tmave zabarvena piha. Pihu jsem nemela od narozeni obevila se asi v 16 letech. Laser ,kterym mi byl tento zakrok proveden se jmenoval "Candela. Zakrok byl velice rychly a pripominal jen stipnuti.Po asi 2 dnech se me udelal na nose stroupek a piha byla skoro cela pryc.Uz je to dva roky a zda se me ,ze se piha opet vraci,pritom me bylo receno,ze na stejnem miste se uz neobevi.Je mozno tento zakrok opakovat na stejnem miste? Jaka je pravdepodobnost,ze se piha uz neukaze? Dekuji za odpoved? Zuzana
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 11 CZK
- Ceny do 10.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
10.9.2007 11:25:
Dobrý den, zákrok byl pravděpodobně proveden alexandridovým depigmentačním laserem.Tento zákrok bývá často jednorázový,ale "repigmentaci" nelze nikdy stoprocentně vyloučit.Zákrok lze zopakovat,pokud lékař usoudí,že je ošetření bezpečné.MUDr.Bedřichová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
9.9.2007 18:27:
Dobrý den,ve vašem případě je nutno provést laserovou korekci,pigment se může objevit znovu,ale také nemusí.
Nahlásit nevhodný příspěvek