růžovka
Mirka zaslal(a) v 13.4.2008 20:08:
Dobrý den. Je mi 55 let a před 3mi roky se mi objevila na obličeji tzv. růžovka. Mastičky, které na ni dostávám pomáhají jen krátkodobě a některé vůbec. Někde jsem četla, že je možno ji léčet laserem. Prosím, můžete mi k tomu něco říci a případně jak dlouho trvá ošetřování laserem. Děkuji.< Předchozí:Frakční laser
Frakční laser-jak opakovat:Další >
Reklama
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
-

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová -

Klinika Laser Esthetic -

Medical Laser Centre
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění kožních výrůstků:
- Ceny od 300,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
FACELIFTING Praha
14.4.2008 12:47:
Vážená paní, rozšířené žilky v ibličeji je možné odstranit laserem, většinou jsou nutná 3 ošetření v rozmezí 3 až 4 týnů. Pošlete prosím foto na mail: lasercentrum@seznam.cz, nebo se objednejte ke konzultaci na naší recepci, telefon je 222 511 790.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.4.2008 9:32:
Dobrý den, rosaceu řešíme buď cévním laserem, ale velmi uspokojivé výsledky máme i při použití IPL. Eva Ondráčková
odpověd
14.4.2008 8:54:
Dobrý den,růžovku (rosaceu) je možno ošetřit cévním laserem Vbeam.Je potřeba průměrně 3 ošetření,každé po 4 týdnech.
odpověd
MUDr. Zora Jakubíková
14.4.2008 7:49:
Dobrý den , rosacea / růžovka / je způsobena větším množstvím cévek v kůži obličeje , a proto ¨je vhodné ošetření cévním laserem , po kterém dojde ke snížení počtu cévek. Provádíme s dobrými efekty na klinice Riva , Hlinky 122 v Brně .Ošetření je nutné 2x až 3x opakovat v odstupu cca 4 týdnů. Mudr Zora Jakubíková