Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - růžovka - Využití laserů v dermatologii

růžovka

Mirka zaslal(a) v 13.4.2008 20:08:

Dobrý den. Je mi 55 let a před 3mi roky se mi objevila na obličeji tzv. růžovka. Mastičky, které na ni dostávám pomáhají jen krátkodobě a některé vůbec. Někde jsem četla, že je možno ji léčet laserem. Prosím, můžete mi k tomu něco říci a případně jak dlouho trvá ošetřování laserem. Děkuji.
Vaše odpověd

odpověd

FACELIFTING Praha
14.4.2008 12:47:

Vážená paní, rozšířené žilky v ibličeji je možné odstranit laserem, většinou jsou nutná 3 ošetření v rozmezí 3 až 4 týnů. Pošlete prosím foto na mail: lasercentrum@seznam.cz, nebo se objednejte ke konzultaci na naší recepci, telefon je 222 511 790.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, rosaceu řešíme buď cévním laserem, ale velmi uspokojivé výsledky máme i při použití IPL. Eva Ondráčková

Dobrý den,růžovku (rosaceu) je možno ošetřit cévním laserem Vbeam.Je potřeba průměrně 3 ošetření,každé po 4 týdnech.

odpověd

MUDr. Zora Jakubíková
14.4.2008 7:49:

Dobrý den , rosacea / růžovka / je způsobena větším množstvím cévek v kůži obličeje , a proto ¨je vhodné ošetření cévním laserem , po kterém dojde ke snížení počtu cévek. Provádíme s dobrými efekty na klinice Riva , Hlinky 122 v Brně .Ošetření je nutné 2x až 3x opakovat v odstupu cca 4 týdnů. Mudr Zora Jakubíková

< Předchozí:Frakční laser
Frakční laser-jak opakovat:Další >

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 300,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova