Dobrý den,mám asymetrická (asi o jedno číslo)a povislá prsa 80D. Zajímalo by mě,jestli jdou vymodelovat aby byla stejná a pevná i bez zmenšení? Popřípadě když bych si je chtěla zmenšit,tak budou opravdu stejná? Jak poznáte během operace,že jsou stejná? Díky
Asymetrická velká prsa
(Diskuze k tématu Zmenšení prsou)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Při operaci se postupuje pouze na základě zkušenosti porovnání velikostí obou prsů. Pouze při stejné velikosti a zmenšení prsů se zváží množství odstraněné tkáně, které musí být z obou prsů stejné. U asymetrii takto nelze postupovat, neboť každé prso je jiné. Ve Vašem případě - při asymetrii nelze provést zpevnění bez zmenšení většího prsu, aby tato byla stejná. Musíte si vybrat plastického chirurga, kterému budete důvěřovat. dr.Paděra
Doplním odpověď kolegy Paděry. Záleží též na tom zda máte nedváhu. Pokud ano je dobré ještě před výkonem redukovat váhu. Prsa ještě povolí a potom je jednostranná redukce lepší. Na jizvách se to téměř nepozná. Jsou si na prsech podobné. Nepočítejte však s absolutní symetrií. Provádí to lékař - člověk, pacientka spí, vleže a odhad kolik ubrat je složitý. Výsledek bývá však vždy výrazně lepší. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Dobrý den.V případě,že Vám bude vyhovovat mé pracoviště v Brně,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
Ve Vašem případě by asi bylo vhodné větší prso zmenšit na velikost menšího a obě vymodelovat.
Dobrý den,
moc ráda Vám pomohu, ale potřebuji Vaši fotografii.
Nebo se prosím objednejte na nezávaznou konzultaci.
Pěkný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
E-mail: janakova@medicomvip.cz
Dobrý den, záleží na stupni poklesu a asymetrie, pak následná modelace by se snažila maximálně srovnat rozdíly ve Vašich prsou,ale úplně stejná nejsou žádná prsa. Dr.Pachman, klinika Riva, Brno
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den,
je mi 22 let a mám výraznou asymetrii prsou. Chtěla bych se zeptat, zda plastickou operaci může alespoň z části hradit ZP a zda byste mi mohli doporučit chirurga, na kterého bych se mohla se svým problémem obrátit? Nejlépe Ostrava, popř. Brno.
Děkuji
| Premium member |
Počet příspěvků: 27
Dobrý den,
doporučujeme Vám,objednat se na konzultaci s lékařem.tam se dozvíte veškeré informace.
S pozdravem LLC
Dobrý den,
privátní kliniky nemají bohužel uzavřeny smlouvy se zdravotními pojišťovnami. Zákrok byste si musela plně hradit. Můžeme Vám nabídnout zákrok v Brně, kde operuje MUDr. Franců. Konzultaci si můžete sjednat na centrále tel.: 224 056 207.
S přátelským pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
| Premium member |
Počet příspěvků: 165
Dobrý den!
Jsme nestátní zdravotnické zařízení,tudíž se u nás veškeré plastické zákroky hradí.
Váš problém je řešitelný.Pokud máte zájem,obraťte se na našeho erudovaného plastického chirurga MUDr.Rozprýma,kde spolu váš problém můžete řešit.
Můžete se podívat na naše stránky www.llc.cz,kde najdete fotografie pacientek před a po zákroku.
V případě zájmu nás kontaktujte na čísle 596 114 647 nebo 731 613 381.
S pozdravem Smrčková - Klinika LLC Ostrava
Schválí-li výkon revizní lékař Vaší ZP pak zmenšení většího by možná mohla pojišťovna hradit. Záleží na tom jaký je rozdíl ve velikosti a tvaru prsů a co je lepší. Já osobně preferuji, pokud je menší prs pěkný spíše jej zvětšit implantátem a přiblížit se velikosti druhému, pokud je též pěkný, ale větší. Nejsou totiž patrné moc veliké jizvy. Je li ten větší deformovaný, pak je lepší jej upravit za cenu jizev.
Doporučuji - Není dobré hledat pracoviště podle ceny. Určitě se obraťte s takovýmto problemem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět i u nás. Naše "nestátní zdravotnické zařízení" "Centrum estetické plastické chirurgie" je přestěhováno a nyní umístěno na Chirurgické klinice Fakultní Thomayerovy nemocnice, Pavilon G3, Vídeňská 800, 140 54, Praha 4, Krč, tel 607990077, 602303877. Pracujeme v prostorách jedné z nejlepších chirurgických klinik v Praze, což zajišťuje eventuelní plný a rychlý servis v případě komplikací. Tento profit má málokteré zařízení zabývající se estetickou chirurgií. Na konsultaci se můžete objednat na 607990077. Zdraví Dr. Tomášek
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?