Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Dobrý den - Zmenšení prsou

Dobrý den

Jana B. zaslal(a) v 29.6.2007 16:01:   

Ráda bych se zeptala,je 23let, měřím 158cm a vážím 68kg a mám velikost podprsenky 75D-E,moje prsa jsou spíš povyslá než plná.Na jakou váhu bych měla zhubnout pokud chci podstoupit zmenšení prsou.Děti neplánuji.Trpím bolestmi zad,pořád se hrbím a mívám bolesti hlavy.co se týká mé psychiky svoje prsa beru jako překážku ve sportu,v seznamování..jsem spíš plachá díky narážkám od 15let (v té době mi narostla velmi rychle prsa).Zajímalo by mě jestli díky tomu co jsem napsala dokážete odhadnout zda jsem kandidát na operaci nebo ne.A pokud ano mohla bych se snažit o hrazení zákroku pojišťovnou? Děkuji Jana

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
29.6.2007 20:43:

Dobrý den, děkuji za dotaz.Zkuste to. Zajděte s ortopedickým, či neurologickým vyšetřením ohledně bolestí zad do plastické ambulance a dozvíte se více. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:prsa po kojení
nechci už implantáty:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 17.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova