Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - dotaz - Zmenšení prsou

dotaz

jmareckova@email.cz zaslal(a) v 16.5.2008 12:09:

Dobrý den.Toto září mi 30.let,jsem po 2.dětech a mám problémy se zády a bolestmi hlavy.Myslím,že by to mohlo souviset s mou velokostí prsou,mám 80E.A nejen,a to hlavně,že mám zdravotní problémy,ale celkově mě takováto velikost poprsí omezuje ve sportu,nemůžu běhat,cvičit aerobic,prostě nic,u čeho se skáče.Mám proto dotaz,zda je šance,že mi zmenšení prsou uhradí zdravotní pojišťovna a jaká k tomu potřebuji potvrzení a od jakých lékařů.Mám škodováckou pojišťovnu 209 a zákrok bych chtěla podstoupit v Mladé Boleslavi u Dr.Václava Poláčka na klinice Dr.Pírka,kam pan doktor dojíždí na tyto zákroky.Předem děkuji za brzkou odpověď,Marečková Jana
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
16.5.2008 21:02:

Dobrý den, nejlépe navštívit dr. Václava Poláčka. O úhradu operace zdravotní pojištovnou musí požádat revizního lékaře Vámi zvolený plastický chirurg. dr. Paděra

< Předchozí:zmenšení prsou
zmenseni prsou v Ostrave:Další >

Reklama

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 18.000,- CZK
  • Ceny do 35.100,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova