Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Dotaz - Zmenšení prsou

Dotaz

Sunny zaslal(a) v 31.8.2008 18:20:   

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy se dá hradit zmenšení prsou?ám sama takový problém.Je mi 17 let ,měřím 165 cm,vážím 46 kg a moje podprsenka má velikost 70 F.Obvod si ještě musím většinou zmenšit,aby mi opravdu seděl.Nejsem s tím spokojená a necítím se dobře.A záda na tom nejsou moc dobře..

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
3.9.2008 12:26:

Vážená slečno, věřím Vám, že Vás nadměrná velikost poprsí značně obtěžuje, často se s těmito případy setkávám. Ve věku pod 18 let musí s kosmetickou operací kromě Vás, souhlasit ještě alespoň jeden z rodičů. Pokud chcete, aby se na operaci podílela hrazením ZP, obraťte se v Praze na kliniku plastické chirurgie nem. Královské Vinohrady nebo na odd. plastické chirurgie nem. Bulovka. To jsou dvě pracoviště, kde mají tyto kody nasmlouvány se ZP. Pokud vím, drtivá většina privátních plasticko-chirurgických pracovišť smlouvy se zdrav. pojišťovnami nemá a tím pádem si pacient operace hradí sám. Např. na mém pracovišti /klinika Medicom VIP/ byste za tuto operaci platila sumu na úrovni 40 000 Kč. S pozravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Petr Sirotek MUDr. Petr Sirotek
3.9.2008 10:05:

Dobrý den. Některé zdr.pojišťovny na základě předložených lékařských vyšetření jsou schopny tento výkon úplně nebo alespoň z části pacientce proplatit. Doporučuji navštivte plast.chirurga, který Vám po konzultaci jistě rád poradí jaké máte možnosti. Zdravím, dr.Sirotek.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Necitlivost
Jsem vhodný kandidát?:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 17.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova