Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - dotaz???? - Zmenšení prsou

dotaz????

adamek zaslal(a) v 25.9.2008 21:15:   

Dobrý den,mám problém s velkými prsy,který mě trápí už od puberty.Je mi 29 let,měřím 175 cm,vážím...dnes už bohužel 100kg.Vím,že s mou nadváhou bych měla něco dělat,ale bohužel se mi to nijak nedaří.Velikost mích prsou je 90G.Můj problém je jak ze zdravotních důvodů,tak i psychyckých.Stašně moc se stydím za svá prsa a v mém životě je to překážka,kterou nedokážu překonat:-(Po porodu jsem kojila 5 měsíců.Ráda bych prosím věděla,zda je v mém případě operace plastiky zmenšení prsou možná.Moc Vám děkuji za odpověd....s pozdravem O.Ř....PS:zda-li má cenu Vás navštívit přímo v centru Sanusu

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
30.9.2008 17:24:

Vážená paní,
ve Vašem případě se jedná o tzv. gigantomastii, tedy nadměrný vzrůst prsou. V Medicom VIP klinice v Praze provádíme všechny estetické plastické operace, včetně zmenšení prsou, tzv. redukční mammaplastiky. Uvádíte, že jste po porodu a kojení. Samotnou redukční mammaplastiku se doporučuje provést nejdříve asi za 6 měsíců po ukončení kojení, kdy je již mléčná žlázu v relativním klidu. Medicom VIP je nestátní zdravotnické zařízení, operaci zde nehradí zdravotní pojišťovna. Zákrok provádíme v celkové anestezii s hospitalizací 1 - 2 dny. Používáme nejmodernější přístroje včetně harmonického skalpelu, který šetří tkáně a omezuje krvácení. Kompletní cena operace včetně anestezie, hospitalizace, konzultace i elastické podprsenky činí 49.900,- Kč. Ke konzultaci se můžete objednat na recepci Medicom VIP, Spálená 16, Praha 1, tel. 224 056 207. S pozdravem MUDr. Michal Puls, CSc.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Jsem vhodný kandidát?
Bulka v prsu:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 17.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova