Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizvy po operaci - Zmenšení prsou

jizvy po operaci

Martina zaslal(a) v 25.3.2007 17:37:   

Dobrý den, je mi 22 let a mám prsa velikosti 75 E-F a vlastne celý život se s nimi trápím, bolí mě záda a při sportu vyloženě trpím. Přitom jsem voják z povolání takže pohyb je nezbytný, chci se zeptat na to jestli je zmenšení prsou vůči kojení opravdu bezpečné? A taky jestli kdybych si nechala prsa zmenšit teď a pak měla děti a bylo potřeba je zmenšit nebo vytvarovat znovu zvětší se i jizvy po operaci nebo je možné že budou stejné jako ty z úplně první operace? Předem děkuji za informace.

Vaše odpověd

co se týče reoperace- jizvy většinou jsou obdobného rozsahu jako ty první, pokud ovšem nedojde k tak zásadním změnám tvaru, že je třeba je poněkud prodloužit, ještě jednou hezký večer doc Dušková

Nahlásit nevhodný příspěvek

zásadní zmenšení prsů skutečně může znamenat omezení anebo i nemožnost kojení, protože je přerušené žlaznaté těleso a vývody žlázy, nicméně ani velká žláza není zárukou tvorby mléka, zato při vaší profesi a objemu prsů velmi pravděpodobně dojde k nevratnému postižení vaší páteře, hezký večer doc Dušková

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
25.3.2007 20:00:

Dobrý den, dkuji za dotaz. Tato problematiky byla na serveru již několikrát řešena a odpovědí zde už naleznete. Nashledanou, Dr. Remeš, SANUS

< Předchozí:zmenšení prsou
Zmenšení prsou:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova