Jsem vhodný kandidát?
PaPaaja zaslal(a) v 20.9.2008 15:10:
Přeji hezký den, mám dotaz ohledně zmenšení prsou. Je mi 18 let a má velikost je 75F, přestože se tu dočítám, že to není extrém, zmenšení si opravdu přeji. Prsa se mi zvětšily po antikoncepci, ale i předtím jsem měla velká, což je dáno geneticky. Má prsa jsou těžká, za krkem mám značně vystouplou páteř a sama cítím, že se dosti hrbím, také se má prsa hodně potí a tvoří se mi pod nimi svědivý ekzém a o psychických problémech snad ani psát nemusím. Chtěla bych se zeptat jestliže se rozhodnu pro operaci, jak dlouho budu na zákrok čekat a jestli mé problémy mohou být dostatečné pro hrazení pojišťovnou. Předem děkuji za odpověď
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 17.000,- CZK
- Ceny do 45.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
23.9.2008 16:18:
Dobrý den,
vezmu to od zadu : pokud chcete, aby se na platbě podílela ZP, musíte si najít pracoviště, které tyto kody má nasmlouvány. Pokud vím, tak v Praze jsou to jen klin. plastické chirurgie FN Královské Vinohrady a odd. plastické chirurgie Bulovka. Privátní plasticko- chirurgické kliniky smlouvy s pojišťovnami nemají.
Vzhledem k tomu, že potíže s objemným poprsím máte nejen fyzické, ale i psychické, jste jasným adeptem na modelační a redukční operaci. Zákrok probíhá v celkové narkoze, trvá asi 2 hodiny a vyžaduje obvykle 24 hodinovou hospitalizaci. Na naší klinice pacientky za tuto operaci platí 49 900 Kč /vše zahrnuto/. Nezávazné konzultační vyšetření je velice důležité, veškerá problematika se při tom prodiskutuje. Čekací doba na zákrok je pak cca 4-6 týdnů. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
maith
21.9.2008 10:02:
Pokud jde o to pocení pod prsy, velice snadno se ho zbavíš lépe zvolenou podprsenkou. Jestli budeš mít čas a chuť, mrkni se na http://busthalter.sblog.cz
najdeš tam přesný návod, jak na to.
odpověd
20.9.2008 18:42:
Zda může být operace hrazena zdravotní pojišťovnou rozhoduje revizní lékař na žádost plastického chirurga. Tedy navštivte nejbližší plastickou chirurgii. dr.Paděra