mamaplastika - pooperační problémy
Mirka zaslal(a) v 3.4.2008 11:41:
Jsem již dva měsíce po mamaplastice, ale levé prso se neustále nechce zahojit. Nejprve bylo silně zatvrdlé, pak začala sešitá rána v téčku krvácet a musela být provedena reoperace. Ani potom to není v pořádku. Po vyndání stehů se rána otevřela a dosud z ní něco vytéká. Dle rady lékařky mám ránu neustále čistit (jezdím i na pravidelné kontroly i mimořádné) a až to bude vhodné, tak se rána sešije. Připadá mi to moc dlouho, rána může být otevřená třeba ještě měsíc a já to už přestávám psychicky zvládat. Chtěla jsem se zeptat, zda je to normální stav, či nikoliv. Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
7.4.2008 10:28:
každá nehojící se rána, zvláště v estetické chirurgii ,je pro ženu velký psychický nápor, ale vydržte,každá rána se nakonec zhojí,možná bych zkusil nějaká anxiolytika/ léky na zklidnění a proti stresu /.
dr.kupka
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Dasa
3.4.2008 21:28:
Dobry den Mirko chystam se take na zmenseni rada bych se Vas poptala na par veci,jestli by ste na me mela naladu muzete se mi ozvat na mail dasa01@seznam.cz?Dekuji Dasa
odpověd
3.4.2008 16:42:
Dobrý den, rané komplikace po redukčních operacích prsů nejsou vyjímečné. Vždy se jedná o poměrně rozsáhlý výkon, i když to z rozsahu jizev nemusí být patrné. Buďte trpělivá, vše se nakonec zhojí a sekundární hojení rány nemusí zanechat ani kosmeticky nepříznivou jizvu. Srdečně zdravím.