Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - mamaplastika - pooperační problémy - Zmenšení prsou

mamaplastika - pooperační problémy

Mirka zaslal(a) v 3.4.2008 11:41:   

Jsem již dva měsíce po mamaplastice, ale levé prso se neustále nechce zahojit. Nejprve bylo silně zatvrdlé, pak začala sešitá rána v téčku krvácet a musela být provedena reoperace. Ani potom to není v pořádku. Po vyndání stehů se rána otevřela a dosud z ní něco vytéká. Dle rady lékařky mám ránu neustále čistit (jezdím i na pravidelné kontroly i mimořádné) a až to bude vhodné, tak se rána sešije. Připadá mi to moc dlouho, rána může být otevřená třeba ještě měsíc a já to už přestávám psychicky zvládat. Chtěla jsem se zeptat, zda je to normální stav, či nikoliv. Děkuji za jakoukoliv odpověď.

Vaše odpověd

každá nehojící se rána, zvláště v estetické chirurgii ,je pro ženu velký psychický nápor, ale vydržte,každá rána se nakonec zhojí,možná bych zkusil nějaká anxiolytika/ léky na zklidnění a proti stresu /.
dr.kupka

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Dasa
3.4.2008 21:28:

Dobry den Mirko chystam se take na zmenseni rada bych se Vas poptala na par veci,jestli by ste na me mela naladu muzete se mi ozvat na mail dasa01@seznam.cz?Dekuji Dasa

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
3.4.2008 16:42:

Dobrý den, rané komplikace po redukčních operacích prsů nejsou vyjímečné. Vždy se jedná o poměrně rozsáhlý výkon, i když to z rozsahu jizev nemusí být patrné. Buďte trpělivá, vše se nakonec zhojí a sekundární hojení rány nemusí zanechat ani kosmeticky nepříznivou jizvu. Srdečně zdravím.

< Předchozí:Vhodný lékař
zmenšení prsou:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova