Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - nechci už implantáty - Zmenšení prsou

nechci už implantáty

Diana zaslal(a) v 29.6.2007 19:40:   

.................Kamarádka mi řekla o této diskuzi a proto bych velmi ráda položila lékařům můj dotaz.Mám také implantáty již řadu let a poněvadž jsem mírně přibrala,zdají se mi velké.Prostě je už v těle mít nechci.Už ted je mám povislé,ale odmítám modelaci kvůli jizvám.Spíše bych si chtěla nechat silikon odstranit a počkat co to s prsy udělá.Dá se trochu počítat,že při poctivém nošení podprsenky,se mohou prsa dostat do trochu přijatelné podoby?S jakou cenovou relací mám počítat?

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
10.7.2007 19:37:

Přečetl jsem si Váš dotaz a odpovědi.Tak jako jste se svobodně rozhodla si nechat zvětšit prsa, je naprosto legitimní si nechat implantáty vytáhnout.Tyto operace se dělají pro svůj vlastní dobrý pocit.Proto Vám Vaše rozhodnutí plně schvaluji. S opětovným zvětšením je to již trošičku složitější, protože tkáně jsou projizveny.Ale není to vyloučeno.Prsa po vytažení jak kolegové píší asi povolí,ale je pravda, že jsem byl několikrát překvapen, když po vytažení implantátů se prsa slušně " stáhla " a nespadla. cena vytažení implantátů s vytažením vazivé kapsy včetně narkozy je u nás : 17.500 Kč. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
2.7.2007 19:35:

Dobrý den, objednejte se na konzultaci.Bez osobní konzultace Vám nelze objektivně poradit.Podprsenka Vám tvar prsou nezmění je možné uvažovat o vložení menších implantátů. Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
2.7.2007 14:41:

Dobry den.Odstraneni implantatu stoji 10 000 Kc.V pripade,ze Vam bude vyhovat jedno z mych pracovist v Brne,anebo na severni Morave,rad Vas uvitam na konzultaci. S pozdravem.MUDr.Libor Polak,607 115 715

odpověd

Diana
2.7.2007 10:00:

děkuji za odpovědi.vím,že prsa budou povislejší,ale vždy je možnost znovuvložení implantátů???ano??jen prostě mi přijdou prsa velká a cizí..

Dobrý den. Bohužel Vás budeme muset zklamat, ale sebepevnější podprsenka tvar Vaši prsou nevylepší. PEM

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
29.6.2007 20:32:

Dobtý den. Musel bych Vás vidět, ale na 99% podprsenka stačit nebude.Nashledanou, dr. Remeš

< Předchozí:Dobrý den
p.Remeši:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova