Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Nesouměrná prsa - Zmenšení prsou

Nesouměrná prsa

Tereza zaslal(a) v 23.1.2008 15:30:   

Dobrý den, mám nesouměrná prsa (rozdíl o 2 košíčky, B a D). Dozvěděla jsem se, že při takto velkém rozdílu je zákrok hrazen pojišťovnou. Je to pravda? Děkuji. Tereza

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
23.1.2008 22:47:

Hrazení operace korekce asymetrie prsů implantátem pojišťovnou závisí na revizním lékaři Vaší pojišťovny a plastickém chirurgovi. Spíše se za cenu jizev zmenšuje ten větší, ale to tam budete mít více, či méně patrné jizvy. Některá pracoviště to řeší tak , že si zaplatíte jen implantáty a výkon hradí pojišťovna a Vaše prsa budou bez jizev, nebo s malými jizvičkami. Zdraví dr. Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Tereza
23.1.2008 22:53:

Díky za odpovědi. Pane Tomášku, chtěla bych si zmenšit právě větší prso. S jizvami počítám... Vím, že po operaci je to bolestivé, jen by mě zajímalo, jestli je zmenšení prsa bolestivější než vložení implantátu. Díky. Tereza

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
23.1.2008 19:51:

Ano, tento zákrok je hrazen zdravotní pojišťovnou, ale po schválení revizním lékařem. dr. Paděra

zmenšení prsou:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova