Nesouměrná prsa
Tereza zaslal(a) v 23.1.2008 15:30:
Dobrý den, mám nesouměrná prsa (rozdíl o 2 košíčky, B a D). Dozvěděla jsem se, že při takto velkém rozdílu je zákrok hrazen pojišťovnou. Je to pravda? Děkuji. Tereza
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
23.1.2008 22:47:
Hrazení operace korekce asymetrie prsů implantátem pojišťovnou závisí na revizním lékaři Vaší pojišťovny a plastickém chirurgovi. Spíše se za cenu jizev zmenšuje ten větší, ale to tam budete mít více, či méně patrné jizvy. Některá pracoviště to řeší tak , že si zaplatíte jen implantáty a výkon hradí pojišťovna a Vaše prsa budou bez jizev, nebo s malými jizvičkami. Zdraví dr. Tomášek 607990077
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Tereza
23.1.2008 22:53:
Díky za odpovědi. Pane Tomášku, chtěla bych si zmenšit právě větší prso. S jizvami počítám... Vím, že po operaci je to bolestivé, jen by mě zajímalo, jestli je zmenšení prsa bolestivější než vložení implantátu. Díky. Tereza
odpověd
23.1.2008 19:51:
Ano, tento zákrok je hrazen zdravotní pojišťovnou, ale po schválení revizním lékařem. dr. Paděra