operace s implantáty
Romana zaslal(a) v 29.10.2007 20:49:
Před několika lety jsem podstoupila zvětšení prsou.Dnes se mi prsa zdají velká a těžká.Mám je mírně povislá.Nechci modelaci-z důvodů jizev.Je možné vyměnit implantáty za menší (mám 250) a provést modelaci okolo dvorců a tím je i zmenšit?Mám je poměrně velké.Řez mi byl dělán právě okolo dvorce.Je možné vůbec kojení po řezu dvorcem?děkuji
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
30.10.2007 7:36:
Dobrý den. Bez vyšetření se nedá správně odpovědět. Nevím,jakou velikost implantátů by jste si přestavovala. Podle popisu se mi však zdá, že řez pouze kolem dvorce k uspokojivému výsledku stačit nebude. Nashledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
29.10.2007 23:15:
Z těchto důvodů se někteří z nás snaží ovlivnit pacientky tak aby si nedávaly veliké implantáty, neboť zpočátku mají veliké oči a časem zjistí, že jim velká prsa vadí. Určitě je možné vyměnit implantáty za menší. Zmenšení kolem dvorce má svoje risika (nehezká jizva a tzv koláčový efekt, tedy ploché prsy právě napodobující koláč), ale ta nastat nemusí avšak měla by je pacientka znát. Kojení po operaci možné je, řez pod sval či žlázu se běžně vede přími řezem přez žlázu nebo pod kůží se žláza obchází. Tyto malé jizvy po zhojení většinou kojení neovlivňuje. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
odpověd
29.10.2007 20:56:
Dobrý den, pokud již dnes při velkých implantátech jsou Vaše prsa pokleslá, výměnou za implantáty meší dojde k velkému nadbytku kůže a tedy ještě většímu poklesu a dle mého nepostačí pouze modelace kolem prsního dvorce. Vše ale závisí na místním nálezu. s pozdravem dr. Paděra