osobní problém
Alexandra zaslal(a) v 13.5.2007 19:41:
Dobrý den,je mi přes 19 let,měřím 168cm a vážím 65 kg, velikost mého poprsí je 75E.upřímně,velmi mě to obtěžuje, nejen,že mi to vadí při sportu,který mám velmi ráda,ale nejvíc to vadí mé psychice,nemohu nosit oblečení,které se mi líbí,jelikož to hned působí vulgárně,když někam vyrazím ven,pořád jen slýchám narážky:" ta je teda má" a pod. moc mi to vadí,stydím se za to a opravdu to neberu jako přednost..celkově má postava působí i obtloustle kvůli těm prsům i když přitom není.už se mi ani nechce nikam chodit a poslouchat neustálé narážky na prsa.:( chci aby se mi také někdy někdo podíval i do očí :) a taky si chci kupovat spodní prádlo,které v případě mé velikosti mohu koupit velmi obtížně..chci se proto zeptat,jestli je možné abych i ve svém věku operaci podstoupila,jaké jsou fin. podmínky a hlavně jaká jsou rizika a jak je zásah bolestivý.dopředu Vám moc děkuji za odpověd
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
petr
16.5.2007 16:31:
Milá Alexandro, máš s tím asi velký problém, protože vzhledem k tvé postavě je to trochu hodně. Nejsem doktor, ale studuji VŠ obor psychologie, sociologie a právě píši práci na téma jak řeší ženy problémy se svým poprsím. Moc rád bych se proto s Tebou nezávazně sešel a probral s Tebou Tvé zkušenosti a život s tvým problémem. Tím bych svou práci dál obohatil o další zkušenosti. Jednalo by se o přátelské, korektní a diskrétní setkání. Klidně bych za Tebou přijel. Moc prosím, aby jsi mi na mail napsala kontakt na Tebe a domluvíme se na případné schůzce. Moc mi pomůžeš v mé práci, anonymně. Můj mail: devorak@seznam.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
15.5.2007 15:45:
veškeré odpovědi na Vaše dotazy najdete na našich stránkách www.plastickachirurgie.com klik - procedury - klik zmenššní prsů. Konzultace na Vámi vybraném pracovišti je však nutná. Vaším problémům plně rozumím.S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
14.5.2007 14:46:
Dobrý den Alexandro, doporučila bych Vám přijít osobně na konzultaci,kde Vás zkušený plastický chirurg podrobně seznámí s provedením zákroku,riziky,cenou i možným termínem ooperace. Cena konzultace je 300,-kč Pro objednání volejte recepci 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.
odpověd
14.5.2007 13:09:
Vážená slečno Alexandro, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
13.5.2007 21:13:
Dobrý den, v případě, že by Vám velikost Vašich prsů působila i zdravotní problémy (např. bolesti zad), je změnšovací operace hrazena ze zdravotního pojištění. V opačném případě vy Vás tento výkon v našem zařízení přišel asi na 33 000 - 36 000 Kč v závislosti na délce hospitalizace. Srdečně zdravím.