Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - PROSÍM PORAĎTE - Zmenšení prsou

PROSÍM PORAĎTE

Marcela zaslal(a) v 26.6.2008 8:09:   

prosím, mám příspěvek už níže, ale poraďte mi prosím někdo aspoň kde mám začít, když si chci nechat zmenšit prsa aby mi to hradila pojišťovna. Jsem z vesnice a obvodního lékaře mám tam, ikdyž existuje něco jako lékařské tajemství, pro toho našeho to jaksi neplatí, všichni ví o všem a to se mi nelíbí, chtěla bych obvodního lékaře obejít, jde to? Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
26.6.2008 17:25:

Dobrý den, spíše než praktického lékaře potřebujete ortopeda či neurologa a mammologa, bez jejichž doporučení k operaci nemůže být výkon zdravotní pojišťovnou uhrazen. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
26.6.2008 8:24:

Dobrý den, můžete i bez doporučení navštívit Vám nejbližší nemocnici, kde je oddělení plastické chirurgie. Tato mají smlouvy se zdravotními pojišťovnami. - Praha, Brno, Olomouc, Plzeň, s pozdravem dr.Paděra

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Zmenšení a modelace
ZMENŠENÍ PRSOU:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 17.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova