PROSÍM PORAĎTE
Marcela zaslal(a) v 26.6.2008 8:09:
prosím, mám příspěvek už níže, ale poraďte mi prosím někdo aspoň kde mám začít, když si chci nechat zmenšit prsa aby mi to hradila pojišťovna. Jsem z vesnice a obvodního lékaře mám tam, ikdyž existuje něco jako lékařské tajemství, pro toho našeho to jaksi neplatí, všichni ví o všem a to se mi nelíbí, chtěla bych obvodního lékaře obejít, jde to? Děkuji
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 17.000,- CZK
- Ceny do 45.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
26.6.2008 17:25:
Dobrý den, spíše než praktického lékaře potřebujete ortopeda či neurologa a mammologa, bez jejichž doporučení k operaci nemůže být výkon zdravotní pojišťovnou uhrazen. Srdečně zdravím.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.6.2008 8:24:
Dobrý den, můžete i bez doporučení navštívit Vám nejbližší nemocnici, kde je oddělení plastické chirurgie. Tato mají smlouvy se zdravotními pojišťovnami. - Praha, Brno, Olomouc, Plzeň, s pozdravem dr.Paděra
Nahlásit nevhodný příspěvek