Prosim, potřebovala bych radu odborníka...
Slunicko zaslal(a) v 21.8.2008 22:42:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, co mám dělat. Je mi 19 let a mám problém s poprsím. Už od té doby, co mi začaly růst, mám jedno viditelně o hodně větší...Je mi to velice nepříjemné...Ráda bych podstoupila nějakou operaci - větší prso bych chtěla zmenšit do velikosti toho menšího. Je to možné? Prosím, můžete mi poradit?
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 17.000,- CZK
- Ceny do 45.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
25.8.2008 19:56:
Dobrý den. Ano, jednalo by se o modelaci jednoho prsu a cena takové opeace, je 20.000,- Kč a zahrnuje vše. Na kojení v budoucnu operace nemá negativní vliv. PEM
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
25.8.2008 15:24:
Vážená slečno, asymetriíí poprsí trpí relativně velké procento žen, pokud je asymetrie výraznější, je možno docílit přibližné symetrie modelačně redukční operací, jak se správně domníváte. Operace je v celkové narkoze, vyžaduje 24 hodinovou hospitalizaci, doba hojení je asi 3 týdny, po 4 týdnech jsou pacientky schopnny plné zátěže. Cena za tento zákrok a vše, co s ním souvisí ,se pohybuje na úrovni 25 000 Kč. Máte-li reálný zájem o operaci, objednejte se , prosím, k nezávaznému konzultačnímu vyšetření, při kterém vše do detailu prodiskutujeme a případně se domluvíme na termínu. Čekací doba od konzultace na operaci je asi 1 měsíc.
Tel. kontakt: 731 208 441 nebo 224 056 004.
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg, primář Medicom VIP.
odpověd
23.8.2008 18:17:
Samozřejmě, že operační úprava je možná. Máte-li vážný zájem, objednejte se na konzultaci.Po vašem vyšetření vám budu schopen navrhnout nějaké řešení.
Zdraví
Dr Svoboda
odpověd
Slunicko
22.8.2008 14:58:
Děkuji Vám za odpověď. Nečekala jsem, že je zde možnost, že se to dá hradit pojišťovnou. Ještě jednou děkuji moc za radu.
odpověd
22.8.2008 6:32:
navštivte plastickou chirurgii, která má smlouvu s vaší ZP na tuto operaci, protože ji lze hradit, ale je nutno o výkon žádat revizního lékaře. Žádá ten, co vás bude operovat, na základě jednostranného přetížení páteře. Proto musíte mít vyjádření dalších odborností( neurologie, ortopedie, mammologie a US prsů). Anebo samozřejmě si operaci a vše s ní spojené můžete uhradit sama, na soukromém pracovišti, které si vyberete, hezký den doc Dušková