Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - redukce prsou - Zmenšení prsou

redukce prsou

Irena zaslal(a) v 26.11.2007 16:14:   

Dobrý den, lékařem neurochirurgem mám doporučenou redukci prsou, marně se však zatím dotazuji na odborné pracoviště plastické chirurgie, kde by bylo možno operaci provést oproti platbě pojišťovnou (jsem pojištěncem VZP). Jsem z Třince a všude v okolí slyším stejnou odpověď: operace oproti přímé platbě. Existují vůbec u nás pracoviště plastické chirurgie, která mají smlouvy na tyto výkony s pojišťovnami? U mne se jedná ryze o zdravotní hledisko, jinak bych o redukci svých prsou určitě nikdy neuvažovala. Zdravotní problémy se stupňují a já hledám řešení, které by bylo i z termínového hlediska co nejvhodnější, myslím tím i nejrychlejší. Pomůže mi někdo? Předem děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
26.11.2007 21:59:

Dobrý den, pokud budete mít doporučení od ortopeda nebo neurologa a zároveň vyšetření mammologické, je u nás možno tuto operaci hrazenou ze zdravotního pojištění provést. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
26.11.2007 17:28:

Dobrý den, lékař neurochirurg s redukční operací prsů nemá nic společného. Nemůže jej ani doporučovat ani operovat. Doporučení k operaci musí vydat lékař ortoped, neurolog a mammolog. A plastický chirurg zasílá s těmito doporučeními žádost reviznímu lékaři a teprve tento lékař pojišťovny operaci schvaluje. Jedním z pracovišť je klinika plastické chirurgie nemocnice Královské Vinohrady Praha. s pozdravem dr. Paděra

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zmenšení poprsí:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova