Redukce prsou
Eliška zaslal(a) v 28.11.2007 18:41:
Pekny den, je mi 25 let, nemam deti a mam velikost G. Problem je, ze vazim kolem 75 kg a nevim si rady, jestli je lepsi hubnout pred operaci nebo po operaci. Prsa mi neumozni moc sportovat, protoze mam velke bolesti zad (i poskozenou pater), takze zbyva dieta, na druhou stranu, co kdyz ted zhubnu a pak zase priberu (protoze nebudu mit vahu ustalenou). To se dostanu s prsy na puvodni velikost? Nebo pokud si prsa necham zmensit a zhubnu potom, nesvesi se mi? Asi jsem to napsala trosku slozite:), ale co myslite, jaka je tak primerena vaha, aby se pak prsa nezmenily?
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
28.11.2007 19:02:
Prsa se vždy modelují k postavě při stávající váze. Pokud byste zhubla po zákroku, prsa by povolila a spadla dolů ! Proto je nutné před modelací prsou zhubnout na váhu, kterou si pak chcete a musíte !! trvale držet. Paradoxně přibírání váhy po modelaci je pro následný stav prsů . S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek