...velká prsa....
Lenka zaslal(a) v 15.5.2007 13:35:
Dobrý den. Je mi 17 let, mám prsa velikosti 75F. Velmi mne to obtěžuje, jak psychicky, tak fyzicky. Je v mém věku možná plastická operace prsu kompletně hrazená pojišťovnou?,,Udělají" mi prsa hezky?Zahrnuje operace i zmenšení a vytvarování dvorců?Možná pro Vás hloupý dotaz, leč pro mne je to důležité. Děkuji
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
petr
16.5.2007 16:28:
Milá Lenko, máš s tím asi velký problém, protože zřejmně vzhledem k tvé postavě je to trochu hodně. Nejsem doktor, ale studuji VŠ obor psychologie, sociologie a právě píši práci na téma jak řeší ženy problémy se svým poprsím. Moc rád bych se proto s Tebou nezávazně sešel a probral s Tebou Tvé zkušenosti a život s tvým problémem. Tím bych svou práci dál obohatil o další zkušenosti. Jednalo by se o přátelské, korektní a diskrétní setkání. Klidně bych za Tebou přijel. Moc prosím, aby jsi mi na mail napsala kontakt na Tebe a domluvíme se na případné schůzce. Moc mi pomůžeš v mé práci, anonymně. Můj mail: devorak@seznam.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
15.5.2007 23:19:
Vaše dotazy nejsou vůbec hloupé. Od toho je plastická chirurgie, aby Vám prsa na tomto pracovišti zpenšili a udělali hezké a s hezkými dvorci. Prokáží-li Vaše doporučení z neurologie a ortopedie(bolesti zád), mammologie a plastické chirurgie(stav prsů), psychiatrie (psychický stres) posudkovému lékaři, že je to vhodné k operaci, pak by to měla příslušná pojišťovna pracovišti zaplatit. Oddělení se smlouvou s pojišťovnami však nestačí tyto indikace provádět a jsou na tyto výkony dlouhé čekací termíny (někde až 2 roky). Přeji hodně štěstí Dr. Tomášek 602303877
odpověd
15.5.2007 21:11:
Dobrý den, rovněž doporučuji absolvovat případnou operaci až po osmnáctém roce věku. Pokud splníte zde již mnohokrát zmiňovaná kritéria, může být operace hrazena z Vašeho zdravotního pojištění. Modelace prsů je samozřejmou součástí jejich zmenšení. Srdečně zdravím.
odpověd
15.5.2007 14:48:
Slečno Lenko.Vůbec není hloupé ptát se na zmenšení prsů, když v 17 ti letech máte velikost košíčku F. Pokud je již zastaven růst, bylo by možno již operovat za souhlasu rodičů.Jinak se prsa operují spíše až po 18 roku věku.Výkon by Vám mohla financovat pojišťovna, ale velmi záleží na pracovišti, které si vyberete, tak také na tom, zda revizní lékař konkrétně Vaší pojišťovny zákrok schválí.Podrobnosti o tomto zákroku najdete na našich stránkách : www.plastickachirurgie.com S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava