vyjmuti implantatu
Mirka zaslal(a) v 8.10.2007 18:12:
Chtěla bych si nechat po několika letech vyndat implantáty,bohužel mám paniku z celkové anestezie-vím,že se jí nevyhnu.Dále pak z pooperační bolesti,vím,že zvětšení mě dost bolelo.Je bolest po vyjmutí menší?Vím,že budete reagovat,že je to operace s určitými bolestmi atd..Jen jsem chtěla vědět,zda je to operace také komplikovanější jako zvětšení a zda bolest je stejná?Děkuji moc
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
8.10.2007 22:06:
Dobrý den.Vyjmutí implantátů lze provést jak v celkové,tak v epidurální anestezii a taktéž v lokální anestezii.Cena na našem pracovišti je 8 000 Kč.Nevím co Vás k tomu vede,ale shoduji se s kolegou Paděrou a Remešem,výsledný efekt je nehezký.Pokud to lze,je lépe reaugmentovat.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých působišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
MUDr. Daneš Raška
8.10.2007 20:56:
Na našem pracovišti operace prsou včetně odstranění implantátů provádíme v epidurální anesthesii již 15let. Zkušenosti s tímto typem anesthesie máme velmi dobré. Samotná poop. bolest po konkrétním typu operace je opravdu malá, ale přísně indivudální. MUDr.Daneš Raška
odpověd
8.10.2007 20:09:
Dobrý večer. Pokud jde pouze o odstranění implantátů, je pooperační bolest minimální. Oproti augmentaci je nesrovnatelná. Ale estetický výsledek katastrofální, jak píše dr. Paděra. Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
8.10.2007 18:59:
Dobrý den, operace vyjmutí implantátů, pokud Vám nebudou vadit pokleslá a " prázdná " prsa, by dle mého měla být doplněna modelační operací prsů, tedy bolest asi větší než pouhé vložení implantátů, navíc s podstatně větším rozsahem jizev. s pozdravem dr. Paděra