Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - VYJMUTÍ PRSNÍCH IMPLANTÁTŮ - Zmenšení prsou

VYJMUTÍ PRSNÍCH IMPLANTÁTŮ

J. zaslal(a) v 28.12.2007 20:30:   

Prosím Vás,dala jsem si zvětšit prsa,ale dnes už se mi zdají příliš velká a těžká.Mám 275ml.Výška 179,váha 70kg.Přečetla jsem všechny možné diskuze,poradny plastické chirurgie,vyhledavače s tímto zákrokem-ale každý od toho zrazuje.Já mám však problémy s tím,že nerada nosím výstřihy,odhaluji se.Prsa jsou na mě dost dominantní a mě to začalo být poslední roky dost nepříjemné.Není to psychický problém,prostě mi vadí,že nemůžu nosit to co dříve,vše mi je přes prsa malé,mám je i mírně viset.Neužívám si jako žena mých prsou,ale schovávám je bud do podprsenky či do roláků.Nejsem s nima prostě spokojená.Jen mám zafixovanou dost velkou bolest při zvětšování.Jaká je bolestivost při odstranění?A je to komplikovaná operace?Hrozí nějaké riziko?Co kojení?Vím-dost otázek a chce to osobní konzultaci,přesto prosím o pomoc.Jaká je finanční stránka této operace? Nevím co dál..děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
2.1.2008 14:52:

Z Vašeho dotazu je cítit, že se trápíte.Věřím,že bychom našli vhodnou cestu, jak Vám pomoci.Nepíšu nyní jakou,protože to lze určit až po osobní konzultaci.K ní by bylo dobré donést operační zprávu z pracoviště, kde byla operace prováděna.Na ostatní Vaše dotazy bychom přesně odpověděli až dle typu navrhnutého zákroku.Je-li pro Vás dostupná Ostrava, rád se Vám budu věnovat. Na konzultaci přímo ke mně se můžete objednat na tel.čísle nší recpce v prac. hodiny : 596 123 854. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
29.12.2007 15:25:

K posouzení chybí mnoho důležitých údajů,které lze nejlépe posoudit při konzultaci.Pravděpodobně jste nebyla typ vhodný k augmentaci a k tomuto způsobu "vylepšování" vzhledu.Bude-li to možné a esteticky únosné doporučoval bych nejjednoduší (a tím i nejlacinější) zákrok,který vám umožní užívat si života bez nějaké umělé zátěže.s pozdravem Dr. Vrbický

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
29.12.2007 11:27:

Dobrý den.Pokud se bude jednat o pouhé odstranění implantátů,tak je zákrok nepoměrně jednodušší a méně bolestivý,než původní augmentace.Případná modelace je vždy za cenu většího množství jizev a delšího hojení.Jestliže Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
29.12.2007 8:05:

Na vaše otázky neexistuje jednoduchá odpověď a také řešení pravděpodobně nebude úplně jednoduché. Máte-li vážný zájem, objednejte se na konzultaci, po vašem vyšetření vám budu schopen navrhnout nejvhodnější postup. Zdraví Dr Svoboda

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
28.12.2007 20:38:

Dobrý den, nepíšete jak dlouho jste po předchozí operaci. Samozřejmě existuje možnost implantáty buď vyjmout a vyměnit za menší, nebo vyjmout a žádné nevkládat. Při obou operacích se dle mého nevyhnete modelaci prsů a tedy podstatně většímu rozsahu jizev než po prostém zvětšení. Ale bez osobní konzultace toto nelze přesně říci. Finanční stránka bude odpovídat asi ceně za modelaci prsů, buď samotné nebo s užítím implantátů, tedy asi 30 000 bez ceny implantátu. s pozdravem dr. Paděra

zmenšení prsou:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova