výměna implantátů a modelace?
Nikola zaslal(a) v 5.2.2008 21:24:
Dobrý den,zhruba před devíti lety jsem si nechala zvětšit prsa implantáty 270ml.Bohužel dnes se mi zdají příliš těžká a velká a jsou povislejší.Jde vyměnit implantát za menší a provést pouze modelaci okolo dvorce?Mám dvorce docela velké,cca 7-8cm.Nevadilo by mi že prsa budou povislejší,ale nechci jizvy do kotvy.Vím,že je to na osobní konzultaci,jen se chci zeptat zda je teoreticky možné a s jakou cenou bych měla asi počítat?Implantáty mi byly voperovány řezem dvorcem.Děkuji za odpověd a cenu
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
6.2.2008 9:09:
Teoreticky to možné je, ale zdali by byla taková operace pro vás opravdu tím nejlepším řešením, neumím bez vašeho vyšetření říci. Stejně tak vám nemohu říci ani cenu, pokud nevím, jaký výkon a v jakém rozsahu bude třeba provést.Zdraví Dr Svoboda
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.2.2008 9:06:
modelace z řezu kolem dvorců je možná,ale když se vloží opět implantát tak se vám jizvy kolem dvorce dost nevzhledně roztáhnou a rozhodně nebudou nenápadné. s pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
5.2.2008 23:39:
Zmenšit prsa řezem jenkolem dvorců je nesnadné a má to svá rizika. Jizvu nechce žádná žena. Konsultace je nutná pak event. vysvětlení co a jak dál. Tento výkon je pro zkušené estetické chirurgy, investujte do konsultací a pak si vyberte erudovaného plastického chirurga. Zdraví Dr. Tomášek