Diskuze
Zdenka zaslal(a) v 15.12.2006 16:43:
Mám prsa velikost 75C ale k me vysce 158 cm a celkove postave jsou obrovska mam i pocit,ze me to zanechava na psychice hodne nasledky ale muj vek je nizky a jako student si nemuzu plastickou operaci dovolit ikdyz to je muj sen na druhou stranu me bydliste je Trutnov vse z ruky ale plastickou chyrurgii povazuju za sen,ktery take jednou budu chtit podstoupit
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
20.12.2006 17:01:
Dotaz - studenka - velká prsa - zmenšení, ale nejsou finance Odpověď - MUDr.Lucák - Slečno Zdeňko. Tak jak jsem si přečetl Váš mail, jste po psychické stránce asi tou nejsprávnější adeptkou na zmenšovací operaci prsů a velmi bych Vám ji přál. Pokud by to jen trochu šlo, až bych měl chuť ji Vám udělat zdarma. Bohužel ekonomika nákladů je neúprosná. Přesto Vám nepíšu jen planě - mám pro Vás jedno a myslím si, že schůdné řešení. Operaci na splátky a to dokonce téměř bez zálohy ( " akontace " ). Podívejte se na naše stránky : www.plastickachirurgie.com - klik- časté dotazy-klik- splátky - varianta 2. V případě dotazů nebo jakéhokoliv zájmu mi napiště mail na info@plastickachirurgie.com Přeji Vám, ať se Vám Váš sen co nejdříve splní. Přesně Vám i jako muž rozumím, protože se stejným problémem a pak pooperačním psychickým vyrovnáním jsem se za 14 let své praxe v plast.chirurgii setkal již mnohokrát. A určitě to stojí zato. Přeji příjemné svátky. MUDr.Lucák
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
ANSA Sanatorium, s. r. o.
19.12.2006 10:59:
Dobrý den, odpovídám na váš dotaz ohledně zmenšení prsou, vzhledem k tomu, že jste z Trutnova a naše klinika je ve Vrchlabí nabízíme vám možnost vyšetření , konsultace a budete-li chtít i provedení operace na našem pracovišti. Dr Patrák
odpověd
17.12.2006 18:10:
Pokud budete mít dignosu "gigantomastie" indikovanou od plastického chirurga, ortopeda, neurologa, mammologa a ev. psychiatra, měl by revisní lékař Vaší pojišťovny uznat zdravotní indikaci Vašeho problému a pojišťovna by měla léčbu zaplatit v plném rozsahu. Problém je v tom, že pojišťovny výkonu platí takovým způsobem, že mají plastickochirurgická oddělení, které toto léčí na pojišťovnu čekací doby i více let. Mnoho pacientek nevydrží čekat a výkon si radši zaplatí. S pozdravem Dr. Tomášek
odpověd
16.12.2006 11:43:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Ne všechny zmenšovací operace prsů musí hradit pacientka.Existují kriteria,podle kterých revizní lékaři ZP umožňují tento výkon ze zdravotní indikace.Zmiňujete svůj nízký věk.V tom případě je třeba pečlivě zvážit, zda je operace opravdu nutná nyní.Je nutná konsultace s rozebráním všech důvodů pro a proti. Dr.Remeš 775 29 61 61, Hradec Králové