Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Zmenšení a modelace - Zmenšení prsou

Zmenšení a modelace

Katka zaslal(a) v 23.6.2008 13:15:   

Dobrý den, je mi 22 let, vážím 55 kilo a mám 170 cm a prsa mám 75D. Už nějakou dobu přemýšlím o zmenšení a hlavně o modelaci, protože je mám i hodně povislá. Jsem z nich už zoufalá, už nesnesu ty narážky na moje prsa atd. Ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenosti s nějakou klinikou v Pardubickém nebo Královéhradeckém kraji. A byla bych ráda jestli by se někdo podělil se svýma zkušenostma, jak to celé probíhá, předtím i potom atd. A jaké můžou být komplice? Čeho bych se měla bát atd. Mám zároveň i docela obavu :-( Děkuji moc za rady...

Vaše odpověd

odpověd

*Katka*
26.6.2008 9:52:

Dobrý den Verčo, děkuji moc za Vás zájem. Byla bych moc ráda kdybyste mi něco víc napsala na e-mail katka.malinska@seznam.cz. A v Kolíně je nějaká specializovaná klinika? Děkuji moc Katka

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Verča
25.6.2008 19:55:

Dobrý den Katko,já zkušenosti se zmenšením prsou mám jsem rok po operaci a cítím se skvěle!!Ale kliniku v Pardubickém kraji Vám asi neporadím.Já byla operovaná v Kolíně u Mudr.Svobody je to machr!!!!!Pokud budete chtít vědět více,tak mi tu nechte Váš email a já Vám napíšu.Jinak prosím Vás velmi pečlivě vybírejte lékaře a kliniku má kamarádka je 3měsíce po zmenšení a lékaře,který ji operoval vůbec nezajímá!!!Je to vše i o přístupu.Přeji Vám hodně štěstí!!!!Verča

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:zmenšení prsou v Olomouci
PROSÍM PORAĎTE:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova