Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Zmenšení a modelace - Zmenšení prsou

Zmenšení a modelace

Adéla zaslal(a) v 19.11.2008 13:39:   

Chtěla jsem přispět do diskuze vlastní zkušeností se zmenšením a modelací prsou. Od puberty jsem měla velikost prsou E,F a nemusím líčit co se stalo s prsy ještě po kojení mé dcerky. Nyní ve 28 letech jsem se pevně rozhodla podstoupit tento zákrok, jak kvůli bolestem krční páteře, tak i z důvodu estetických. Operaci jsem podstoupila před 11 dny u MUDr. Vrbického na Praze 4. Už teď, kdy ještě jizvy jsou hodně čerstvé, musím říct že jsem nadmíru spokojena, mám 80 C, dokonce jsem se vyhla i jizvě tzv. kotva, takže jizvu mám pouze kolem bradavky a kolmo dolů, krásný tvar a to jsou prsa ještě trochu oteklá. Kdo se bojí bolesti, tak vás musím uklidnit, vůbec to není tak strašné jak si někde můžete přečíst, mně osobně třeba jizva po nástřihu u porodu bolela víc. Tímto bych chtěla poděkovat jak MUDr. Vrbickému, který je nejen "profíkem" ve svém oboru, ale i úžasným človíčkem, který se k Vám chová velmi pěkně a lidsky, perfektním sestřičkám které pro úsměv na tváři i po 24hodinové šichtě nechodí daleko i anasteziologovi, který také odvedl bezvadnou práci. Takže díky.... kdyby jste chtěla některá nějaké informace ohledně tohoto zákroku, klidně se na mne obraťte na email, ráda se podělím o zkušenosti: adelaf@seznam.cz

Vaše odpověd

< Předchozí:Zmenšení prsů

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova