Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenšení a modelace prsou - Zmenšení prsou

zmenšení a modelace prsou

Petra zaslal(a) v 25.7.2008 17:28:

Dobrý den, je mi 23 let, měřím 172cm a vážím asi 64Kg. Velikost podprsenky mám 70-75 E-F. Pokud beru hormonální antikoncepci, prsa se mi ještě o jedno až dvě čísla zvětší, takže v současné době ji již neužívám. Velice se za svoje prsa stydím, protože vzhledem k celé postavě jsou nepřiměřená, nemohu sehnat ucházející prádlo a plavky. Vyhýbám se společnosti, protože prsa budí dojem a často se setkávám s posměšnými a sexuálními narážkami. Několikrát se mi stalo, že mi nějaký můž, se kterým jsem hovořila, neohrabaně "civěl" na prsa a nevěnoval pozornost tomu, co říkám. Takovéto situace mne hrozně uráží a snižují mi sebevědomí. Když se svleču, prsa mám hodně povislá a nemám stejně velké dvorce. Bolí mne záda a hrbím se, ale dosud jsem s tím nebyla u lékaře. Ještě studuji a chtěla bych se trápení s mými prsy zbavit, mohla bych se ucházet o proplacení pojišťovnou? Přečetla jsem si, že musím mít doporučení od ortopeda nebo neurologa. Za těmi mě může odeslat obvodní lékař nebo gynekolog? Hrozně se bojím situace, že se budu muset svlékat u tolika lékařů. Předem děkuji za reakce.
Vaše odpověd

odpověd

Marcela
4.9.2008 11:31:

Ahoj Petro, je mi 24, letos jsem dokončila školu a jsem na tom úplně stejně jako ty. Včera jsem se konečně odhodlala a zašla si na konzultaci na plastickou chirurgii. S hrazením operace od pojišťovny je to ale téměř bez šance, mám velikost 75 E - F a primář mi řekl, že to ještě není taková hrůza a že celkově dokud jsem ještě neměla děti tak by mi to nedoporučoval. Pojišťovna údajně proplácí operace jen u zmenšení extrémně velkých a povislých prsou... Tak fakt nevím, ve 24 letech mi velikost F rozhodně extrémně velká přijde. Vzal si 525 Kč za 10 minutovou konzultaci a šla jsem. Jsem z toho tak akorát zklamaná, protože 30 000, které mi za operaci vypočítal, rozhodně nemám... Doufám, že budeš mít větší štěstí než já, třeba narazíš na hodnějšího lékaře, ten můj se o tom se mnou pořádně ani nechtěl bavit... Marcela

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:zmenšení prsou
Implantáty při zmenšení prsou:Další >

Reklama

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 19.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova