Zmenšení
Klára zaslal(a) v 7.8.2008 17:59:
Dobrý den, chci se zeptat, měřím 173 cm a má velikost prsou podle měření na internetu je 75E, je mi teprve 18let, prsa se mi rapidně zvětšily během jednoho roku o 2 čísla po antikoncepci. Chci se zeptat, zda by bylo možné zmenšení prsou z hrazení pojišťovny. Děkuji za odpověď.< Předchozí:Implantáty při zmenšení prsou
pokud zhubnu, zmenší se mi prsa?:Další >
Reklama
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Zmenšení prsou:
- Ceny od 19.000,- CZK
- Ceny do 45.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
26.8.2008 14:09:
Dobrý den Kláro. Je velice nepravděpodobné, že by Vám zákrok uhradila pojišťovna, pokud se dlouhodobě neléčité s problémy spojené s velikostí Vašich prsou. PEM
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
25.8.2008 22:50:
Jak jste již četla - šance na úhradu ve Vašem případě je naprosto mizivá. Je-li pro Vás dostupná Ostrava, můžete se dostavit k nám na konzultaci ( provedeme Vám ji vyjímečně zdarma )a vše zkusíme promyslet. Můžeme se domluvit na přijatelné ceně a také na bezúročných splátkách. Objednat se můžete na naší recepci v prac. hodiny : 596 123 854 a objednat se přímo ke mně.Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
8.8.2008 18:15:
ještě bych dodala, že jediná zdravotní indikace je přetížení páteře, pro které musíte být léčena, nebylo by lepší změnit antikoncepci? hezký den doc Dušková
odpověd
8.8.2008 10:29:
Dobrý den, o operaci prsů na účet zdravotní pojišťovny musí zažádat plastický chirurg, který Vás bude operovat a tuto žádost musí schválit revizní lékař Vaší pojišťovny. dr.Paděra