Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Zmenšení - Zmenšení prsou

Zmenšení

Klára zaslal(a) v 7.8.2008 17:59:

Dobrý den, chci se zeptat, měřím 173 cm a má velikost prsou podle měření na internetu je 75E, je mi teprve 18let, prsa se mi rapidně zvětšily během jednoho roku o 2 čísla po antikoncepci. Chci se zeptat, zda by bylo možné zmenšení prsou z hrazení pojišťovny. Děkuji za odpověď.
Vaše odpověd

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
26.8.2008 14:09:

Dobrý den Kláro. Je velice nepravděpodobné, že by Vám zákrok uhradila pojišťovna, pokud se dlouhodobě neléčité s problémy spojené s velikostí Vašich prsou. PEM

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
25.8.2008 22:50:

Jak jste již četla - šance na úhradu ve Vašem případě je naprosto mizivá. Je-li pro Vás dostupná Ostrava, můžete se dostavit k nám na konzultaci ( provedeme Vám ji vyjímečně zdarma )a vše zkusíme promyslet. Můžeme se domluvit na přijatelné ceně a také na bezúročných splátkách. Objednat se můžete na naší recepci v prac. hodiny : 596 123 854 a objednat se přímo ke mně.Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava

ještě bych dodala, že jediná zdravotní indikace je přetížení páteře, pro které musíte být léčena, nebylo by lepší změnit antikoncepci? hezký den doc Dušková

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
8.8.2008 10:29:

Dobrý den, o operaci prsů na účet zdravotní pojišťovny musí zažádat plastický chirurg, který Vás bude operovat a tuto žádost musí schválit revizní lékař Vaší pojišťovny. dr.Paděra

< Předchozí:Implantáty při zmenšení prsou
pokud zhubnu, zmenší se mi prsa?:Další >

Reklama

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 19.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova