Zmenšení prsou-17 let
Jenifer.Q zaslal(a) v 26.5.2008 21:19:
Dobrý den chtěla bych se zeptat.Je mi 17 let velikost prsou mám D-E.Chtěla bych si je nechat zmenšit,zajímalo by mě jestli vadí můj věk a jestli by nešel zákrok provés co v nejbližší době.Ráda bych do nového školního roku byla již v pořádku.Děkuji za odpověď
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
-

Body Klinika plastické chirurgie -

Privátní chirurgická klinika Foldyna klinik -

Ústav lekárskej kozmetiky a.s.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Jenifer.Q
16.6.2008 19:38:
Už mám operaci zařízenou..doporučuji perfect clinic,opravdu milý dokroři a neplatí se za konzultace.Ovšem tato klinika je soukromá a s pojišťovnami nemají smlouvy.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
28.5.2008 8:36:
Dobrý den,S operací ve Vašem věku bych radila počkat.Po větší redukci prsů nebude možné kojení,dále je třeba si uvědomit dlouhé jizby, které Vám mohou vadit.Určitě počkejte do dospělosti,nyní je třeba souhlas Vašich rodičů s operací.S pozdravem dr.Průchová
odpověd
Jenifer.Q
28.5.2008 9:46:
Vím že by bylo lepší počkat,ale opravdu nechci.O zmenšení sem uvažovala už hodně dlouho a sem rozhodnutá.Pořád se někde kontroluju jak vypadám.V každém triku vypadám hrozně,prostě se za to stydím a už to nechci dál prožívat.
odpověd
27.5.2008 5:51:
Dobrý den.V odůvodněných případech lze provádět redukční mammaplastiku i ve Vašem věku.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.Termíny k operaci jsou do měsíce.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
Jenifer.Q
26.5.2008 21:53:
Ještě bych se chtěla zeptat jak je to s tou antikoncepcí?Četla jsem že se má vysazovat 1-3 měsíce po zákroku.Prý kvůli zadržování vody..užívám HA Yadine po které se voda v těla nezadržuje.Bylo by potřeba tedy antokoncepci vynechat ?