zmenšení prsou
Denisa zaslal(a) v 28.5.2007 19:17:
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.Je mi 17 let a mám problémy s velkými prsy,s kterým souvisí i bolest zad.Jsem drobnější postavy,162cm a mám velikost D.Od jakého věku je možné jít na operaci?a je možné,že mi to pojišťovna uhradí?Předem děkuji za odpoveď.
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
29.5.2007 9:46:
Dobrý den, všechny odpovědi naleznete v předch. diskuzích. S načasováním operace bych vyčkal až do ukončení vývoje organismu, tedy ukončení puberty. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
29.5.2007 6:43:
Pokud splníte všechny podmínky výkonu na pojišťovnu (ortopedická indikace - změny na páteři, bolesti, neurologická indikace - bolesti zad, psychiatrická indikace - psychická alterace z reakce okolí, a plastickochirurgická indikace - velké prsy nad určitou váhu) revisní lékař Vaší pojišťovny by měl v době po 18 roku života operaci schválit. Doporučoval bych ovšem ještě počkat, prsy mojou růst i do doby úpo 20 roku života. Objednat se můžete, čekací doby na výkon na pojišťovnu jsou někdy až víceletéNoste pevnou podprsenku. Zdraví Dr. Tomášek 602303877
odpověd
28.5.2007 20:28:
Dobrý den, na toto téma bylo velmi mnoho otázek i odpovědí. Zdravotní pojišťovny hradí zmenšovací operaci prsů na základě žádosti plastického chirurga s příslušnými vyjádřeními dalších odborníků - mammolog, neurolog a ortoped, ale pouze po schválení revizním lékařem pojišťovny. dr. Paděra