Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenseni prsou - Zmenšení prsou

zmenseni prsou

Jana zaslal(a) v 11.6.2007 16:42:   

dobry den, je mi 20 let a mam problem s mymi prsy, merim 173cm a vazim 53 kg, ale pred nekolika lety jsem mela silenou nadvahu a od te doby mam osklive visici prsa. mam ted sice velikost podprsenky 70/32 - 75/34, coz znamena B,C, ale i tak se mi zdaji ma prsa hodne velka vzhledem k me postave... mam take problemy s pateri a caste migreny, ale nejsem si jista zda je to spusobeno prsy. mozna by stacila pouze nejaka ta modelace. kolik by to asi stalo? zkousela uz jsem ruzne kremy na vypnuti poprsi, ale nic nepomohlo. uz jsem z toho zoufala... (deti neplanuji, vahu si udrzuji) dekoji za odpoved

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
25.6.2007 16:05:

Dobrý den, děkuji za dotaz. V sanatoriu SANUS v HK Vám můžeme nabídnout modelaci prsů v celk. anestezii za 25 000 Kč. Nashledanou, dr. REmeš, 775 29 61 61

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
13.6.2007 11:21:

Dobrý den.Redukce a modelace prsů stojí na našem pracovišti 25-30 000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
12.6.2007 7:00:

Pokud uvažujete o zmenšovací operaci prsů, máte po redukci vedenou lékařem a stále Vás provází neurologické obtíže, není překážka k provedení redukční operace. Cenové relace na privátních pracivištích se pohybují mezi 35-40 tisíci. Počítejte s tím, že jste-li bezdětná, intervence do žlázy vede k jizván,nejen zevním, ale i vnitřním, které mohou ve žláze zamezit odvot některých mlékovodů. I když vzácně, tak se po redukčních operacích může stát, že se v prsech tvoří cystičky. Je dobré si to předem rozvážit. Ale máme mnoho slečen po redukčních mammaplastikách, které jsou spokojené, pak odkojily a byly bez problémů. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

odpověd

MUDr. Tomáš Doležal MUDr. Tomáš Doležal
11.6.2007 20:05:

Slečno Jano, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
11.6.2007 17:07:

Dobrý den slečno Jano. Takových slečen jako jste Vy potkáváme spousty. Věřte, že nejste sama a my jsme schopni Vám pomoci. Ve vašem případě by Vám pomohla modelace, která vyření jak velikost tak to, že jsou prsa povadlá. Cena na naší klinice je 33.000,-Kč + 5.000,-Kč celková narkoza. Pokud byste měla zájem o nezávaznou konzultaci, ozvěte se na tel 604 243 249 nebo 235 313 661. S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne dzaví Zdenka Strouhalová, PEM

< Předchozí:zmenšení prsu
zmenšení prsou:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova